Piotr Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2006 przy okazji zakupów na szrocie dostałem skrzynkę na narzedzia podwieszaną pod klapę bagażnika a konkretnie sam plastik :mrgreen: ma ktoś zdjęcie i/lub spis narzędzi które się tam znajdują ?? 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_79 Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2006 Witam. Też poszukuję narzędzi do schowka, ale ciężko je dostać. Można pójść do salonu i kupić, ale ceny są obłędne . Poniżej plik z większą częścią narzędzi. brakuje tylko rurowego klucza do świec, bolca do tegoż klucza i klucza w kształcie litery Z do awaryjnego otwierania szyberdachu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 20 Lutego 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2006 dzięki za zdjęcie, teraz wiem czego szukać, :mrgreen: ale tam chyba jest miejsce na trzy klucze płaskie :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łazik Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2006 niestety jakość tych kluczy pozostawia dużo do życzenia :? żabka przeskoczyła mi już za drugim razem i ząbki też się szybko wyrobiły :twisted:a śrubokręt połamałem :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BZYKOK Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2006 WITAM!! JA MIAŁEM OKAZJE KUPIĆ AUTO RAZEM ZE SKRZYNKĄ NARZĘDZIOWĄ,CHOCIAŻ NIE KOMPLETNĄ.NAPEWNO NABYCIE JEJ TO NIE LADA PROBLEM.ZYCZE POWODZENIA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łazik Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2006 jak ktoś poszukuje to jak będzie na spocie możemy się wymienić!! t.z.n klucz za klucz.żabka za żabkę+browar bmw_beer . mam dwa klucze z tej skrzynki :wink: płaskie i żabkę no i chyba imbus.klucza do kół nie oddam :mrgreen: ale o resztę możemy się dogadać <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2006 Ja tez mam taka skrzynke, niestety niekompletna :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 20 Lutego 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2006 jak ktoś poszukuje to jak będzie na spocie możemy się wymienić!! t.z.n klucz za klucz.żabka za żabkę+browar bmw_beer . mam dwa klucze z tej skrzynki :wink: płaskie i żabkę no i chyba imbus.klucza do kół nie oddam :mrgreen: ale o resztę możemy się dogadać <bmw_2> happy_bmw bmw_beer ja zamawiam <bmw_2> ale niestety dopiero w marcu będę :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łazik Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2006 jak ktoś poszukuje to jak będzie na spocie możemy się wymienić!! t.z.n klucz za klucz.żabka za żabkę+browar bmw_beer . mam dwa klucze z tej skrzynki :wink: płaskie i żabkę no i chyba imbus.klucza do kół nie oddam :mrgreen: ale o resztę możemy się dogadać <bmw_2> happy_bmw bmw_beer ja zamawiam <bmw_2> ale niestety dopiero w marcu będę :evil: zgłosiłeś się pierwszy to ci odłożę bmw_beer :mrgreen: jak sie spotkamy to pogadamy <bmw_2> chyba że na spocie mnie napadną i zabiorą :mrgreen: :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 20 Lutego 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2006 jak ktoś poszukuje to jak będzie na spocie możemy się wymienić!! t.z.n klucz za klucz.żabka za żabkę+browar bmw_beer . mam dwa klucze z tej skrzynki :wink: płaskie i żabkę no i chyba imbus.klucza do kół nie oddam :mrgreen: ale o resztę możemy się dogadać <bmw_2> happy_bmw bmw_beer ja zamawiam <bmw_2> ale niestety dopiero w marcu będę :evil: zgłosiłeś się pierwszy to ci odłożę bmw_beer :mrgreen: jak sie spotkamy to pogadamy <bmw_2> chyba że na spocie mnie napadną i zabiorą :mrgreen: :wink: ubierz dresy i bejsbola weż to nie napadną, trzymam za słowo happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
REKIN-E28 Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2006 A w serwisach jak sie za to cenia ?? ma ktos jakies konkretne ceny ?? Na dobra sprawe niektore klucze mozna dopasowac u mnie byl w tej skrzyneczce klucz 10 made in poland "kuznia" ktos zgubil i dopasowal drugi . niestety tylko ten . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_79 Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2006 Cemy są obłędne. Za jeden klucz płaski (tylko nie pamiętam za który) trzeba dać około 30 zł. Za żabkę to już ponad 100 zł. Tak więc caly komplet to chyba gdzies okolo 400-500 zł będzie kosztował . Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
REKIN-E28 Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2006 To wole gdzies dosztukowywac. Przy okazji trafi sie cala na manele z pelnym albo z niekompletnym a jak nie to troche tu troche tam . Fajny bajer miec to kompletne bo niekompletne nie spelnia zadnej funkci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boeing732 Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2006 za ta kase to kupisz pozadny zestaw markowej firmy w sklepie z nazedziami przynajmniej sie nie połamia ani pokrzywia no ale fakt ze ładnie to wyglada jak jest kaplet <bmw_1> happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łazik Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2006 za 500 zeta to się kupi super klucze n.p craftsmana z dożywotnią gwarancją.a klucze z kużni przypuszczam że są lepsze od tych orginalnych bmw :mrgreen: :mrgreen: .no ale jak ktoś lubuje się w orginałach to już inna sprawa <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2006 Ja niestety nie mam ani jednego klucza w tym ... I Chyba sie pozbede tego calego schoweczka . Kiedys na allegro widzialem gosc sprzedawal cala kompletna skrzyneczke taka za 80 zl . Ale juz swoja 325 sprzedalem i zrezygnowalem z zakupu . Bo mialem kupic cos innego niz e-30 , a jednak zmienilem zdanie cale szczescie :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
REKIN-E28 Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2006 odnosnie kuzni to nie ma sie co smiac bo nie wiem jak teraz ale kiedys robili klucze nie odlewane tylko kute i nie wiele roznily sie od stanleya , bety , czy proxxona .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2006 jak wujek zrobił klucz do krajzegi (weisjki. - piła stojąca :wink: ) to do tej pory jest, a ile to już firmowych kluczy sie połamało.... :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 29 Marca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2006 temat nieaktualny :mrgreen: PROSZĘ O ZAMKNIĘCIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi