Gość Mordulec Opublikowano 5 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Jak w temacie :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaspri84 Opublikowano 5 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Pierwsza i najwazniejsza sprawa to elektryka :!: Ponoc to najwieksza zmora e32,lubiala swirowac dlatego bardzo wnikliwie sprawdzalbym wszystko co z nią związane i niebagatelizowalbym jak jakas drobnostka swiruje gdyz zeby puzniej niewyszedl wiekszy problem. Silniki M30 to bajka,dobre,nieawaryjne,ale szczelnosc i diagnostyke i takbym zrobil Z zawiechy czestą usterką są koncowy drązkow ale to nieproblem.A caly zawias i tak warto wytelepac na diagnostyce :wink: Z wlasnego doswiadczenia wiem tez by zwrocic uwage na uklad chlodzenia(potrafily byc nieszczelnosci,glownie w obrebie chlodnicy) I najwieksza zmora(przynajmniej tych e32 co ja znam)--> akumulator niemam pojecia czemu tak jest ale jak autko bedzie stalo pare dni np.z tydzien to go nieodpalisz. Przynajmniej tak jest z tymi e32 co ja znam(wliczając moją)I gdzie tak prąd pozerają?? ale to to juz wada eksploatacyjna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Predator Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Koledzy Pozwólcie, że sie wetne hehe. kaspri84 Powiedz jak dobrać się do aku. w E32. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pudzianek_19 Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2008 pod tylną kanapą , odginasz dół do góry i gotowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Predator Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2008 pod tylną kanapą , odginasz dół do góry i gotowe Dzięki wielkie. Próbowalem podnieść tę sofę do góry, ale nie chciala iść i odpuścilem. Teraz jak na bank wiem ,że tam jest bateria to sie zaprę i otworzę :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tukan Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Warto dodać,że w wersjach z podwójnym aku (pod kanapą i w bagażniku) jeśli auto nie chce odpalić bo padła jedna bateria trzeba przytrzymać kluczyk ok.5 sekund (na pozycji "start")-załącza się druga bateria i pozwala ona uruchomić auto. happy_bmw Miałem do czynienia z E32 przez 2 miesiące (kumpla-wyjechał za granicę)-zero problemów z elektryką itd.Bardzo przyjemne auto,kumpel sobie chwali i mówi,że mimo 400tys.nie sprawia problemow (nawet jak rozladowanie akumulatora). Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi