WNTcoupe Opublikowano 3 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 mam mozliwośc kupna 16 z oponami w dobrym stanie ciekawy wzór felgi za niską kasę tylę zę one mają et38 jak to będzie wyglądac na aucie?? nie wydaje sie Wam ,że trochę za duże bedzie i będę musiał zakładać jakiś konkretny dystans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiosl Opublikowano 5 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 witam ja jakieś 3 miech temu miałem podobny dylemat:) i teraz ma felgi brock b1 4x16 cali i et 15 i musiałem założyć z przodu dystans żeby felga nie tarła po amortyzatorze chyba 5mm i generalnie z et jest tal im mniejsze tym felga bardziej wystaje z nadkoli a im mniejsze tym bardziej się chowa ale jak mi napisał Kosa to najlepiej sprawdzić na samochodzie wiec jeśli tylko możesz to ładuj felgi do auta i do wulkanizatora a tam sprawdzisz czy czasem nie są krzywe i założysz na auto i sprawdzisz co i jak .Chyba do e 30 najlepsze et to od 25-30 ale ja swoje stare alu miałem et 35 i bez dystansów czy coś [ Dodano: 5 Maj 08, 13:19 ] źle napisałem 9X16 cali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 5 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 za wyskoe ET jezeli to 16x9 to bedze potrzebny dystans okolo 25 mm, jezeli 7-8 cali to 10-15mm pozdr mniejsze tym felga bardziej wystaje z nadkoli a im mniejsze tym bardziej się chowa prawie prawda tylko z tym drugimmniejsze to ma byc wieksze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WNTcoupe Opublikowano 7 Maja 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 falgi mają 7,5 J a i poprawka et35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiosl Opublikowano 8 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 miałem takie same:) zero problemów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WNTcoupe Opublikowano 8 Maja 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 falgi juz kupiłem i dzisiaj załozyłem jednak musiałem załozyc dystans na 5mm bo taki akurat miałem i jest ok 4 mm szczeliny. powiedzcie mi czy sie opłaca kupować 4 dystanse 20mm ze śróbami na szpilkach za 200zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiosl Opublikowano 9 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 ale trą Ci felgi ze chcesz zakładać dystanse? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WNTcoupe Opublikowano 9 Maja 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 nie ale musze ponieważ falga nie siedzi pewnie na piaście , opiera sie tylko na 3 mm i wiesz trochę niepewnie się jezdzi jak założę dystans to 40 zyskuje na rozstawie , w poniedziałek je biorę a jak byście poszukiwali jakichś specyficznych felg w dobrej cenie to sie odezwijście sie. chłopak z E34 bardzo zacnej E34 kupił BBS RC za 500zł 17'/8.5j (obecnie w polerce) a założone będą opony 275/35 efekt zajebisty pozytku żadnego bo tylko m50 2.0 24v nie wiem czy na wanosie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 10 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 najlepiej zakladac dystanse z kolnierzem zeby felga nie trzymala sie tylko na srubach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WNTcoupe Opublikowano 10 Maja 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 wiem panie kolego felga ma siedzieć jak na piaście a śruby maja ja tylko trzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 12 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2008 w mojej pierwszej e30 mialem et 12. pasowaly jak bajka, ladnie zamykaly linie samochodu. Wiec jesli et35 to radze dystanse.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi