BUMMER Opublikowano 3 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 Koledzy mam takie pytanko czy w bmw e30 324d można przełączać w trakcie jazdy z 'D' na '1' czy trzeba się zatrzymać do zmiany.I proszę o opis trybów jazdy 1,2,3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek Opublikowano 4 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 1-jazda przy użyciu 1 biegu 2-jazda przy użyciu 2 biegów 3-jazda przy użyciu 3 biegów nie wiem czy mozna to przelączać w czasie jazdy, ale dla bezpieczeństwa bym tego nie robił - chyba, że ktoś jasno określi iż można tak robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 4 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 osobiście nie praktykuję, ale słyszałem że można zmieniać w czasie jazdy... ponoć niejaki pablo525i79 zajechał sobie tak skrzynię i nie chciał się ze mną ścigać na spocie :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi