Filip Opublikowano 2 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 Witam jak w temacie.Moze znacie dobry warsztat blacharski ktory zna sie na rzeczy i wymieni mi progi w moim aucie. Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafałs Opublikowano 3 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 Witam Mam warsztat godny polecenia... ale długo się czeka lecz warto !!!! Żerniki Wrocławskie ul. Skowronkowa 19 tel. 601770597 ps. zawsze tu swoje auto robię i zawsze zadowolony jestem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yorgy Opublikowano 4 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 Polecam auto lak marcinkowski w głogowie koles ma duzy warsztat i konkretny sprzet znany nie tylko w polsce z jakosci wykonania przez co sie ceni ale koles jak zrobi to lepiej niz w fabryce pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 23 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 WitamMam warsztat godny polecenia... ale długo się czeka lecz warto !!!! Żerniki Wrocławskie ul. Skowronkowa 19 tel. 601770597 ps. zawsze tu swoje auto robię i zawsze zadowolony jestem... też polecam magik pierwsza klasa <bmw> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi