Biohazard Opublikowano 2 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 Witam oto moja beta przed kupieniem : A tu ta sama beta rok po kupnie : Nakładki na prograch, brewki na lampach, Tłumik końcowy Ulter Sport Obecnie wygląda tak <bmw_1> Reflektory Tuningowe ANGEL EYES Lampy Tylnie RED/CLEAR Przyciemnione 3 tylnie szybki Alufelgi 17'' AZEV TYP-M Wycięte nadkładki wraz z progami i zastąpione oryginalnymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harry Opublikowano 3 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 ladna beta <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 3 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 widzę ciemność... ciemność widzę... <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biohazard Opublikowano 3 Maja 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 Cyknąłem foty, na których więcej widać mam nadzieję <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 4 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 no no ładna bunia <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 4 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 Przednie lampy mi się nie podobają,felgi szkoda,że bez rantu,ale jak Tobie się podoba to najważniejsze. <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 2 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 moim zdaniem do compacta moga byc fele bez rantu, autko sie mi podoba, jeszcze moze halogeny w clear jak juz idziesz w ten styl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenon Opublikowano 2 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 ładna bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biohazard Opublikowano 2 Lipca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 Dzięki za komentarze Co do felg szukałem takich, których nie widziałem jeszcze na innych betach, rancik jest, ale delikatny jak dla mnie idealnie pasują do Compacta. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frez Opublikowano 5 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 czy mi sie wydaje czy brewki z lamp polecialy ? jesli tak to dobry wybor <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biohazard Opublikowano 5 Lipca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 Brewki poleciały ze starymi lampami <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterOKL Opublikowano 6 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 i dobrze ze pozbyles sie tych progow z allegro uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sulek Opublikowano 20 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 Nie zrozum mnie źle, ale te lampy to lipa, przynajmniej jak takie miałem i latarka lepsze światło dawała. Ringów w nocy nie widać. Moim zdaniem najlepszy wybór to oryginalne lampy soczewkowe BMW i do tego dołożyć ringi CCFL z allegro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi