Skocz do zawartości
Wasilewski Warsztat

Kupno BMW

beryl

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie, dlaczego jest tak trudno znaleźć E30 kombi z końcówki produkcji (1.6-1.8 M40 :cry: ) w przyzwoitym stanie. Szukam czegoś takiego i wszystko co oglądałem to bitki, szroty i padaki. Żeby nie było, to wybierałem raczej te z górnej półki cenowej 7-8 tys. Jak dzwonię do gościa, to opowiada, że stan bardzo dobry itp. jadę, a tam taka lipa, że płakać albo śmiać się chce. Chociaż posiadając swoje E30 rozumiem dlaczego nie można kupić coś w podobnym stanie ... bo takie to ludzie nie sprzedają tylko użytkują.

Taka osoba która opowiada o aucie jak z pod igły a na miejscu okazuje się całkiem inaczej a ty jedziesz ileś tam km żeby się rozczarować powinna dostać porządnego kopa i pokryć koszty transportu takie jest moje zdanie.

Taka osoba która opowiada o aucie jak z pod igły a na miejscu okazuje się całkiem inaczej a ty jedziesz ileś tam km żeby się rozczarować powinna dostać porządnego kopa i pokryć koszty transportu takie jest moje zdanie.

prawda, tak powinno być. Niedawno sprzedałem punto 1.1 '97 i w ogłoszeniu napisałem wszystkie wady, że przytarty, że pęknięta szyba, że na zimnym puka jedna szklanka, no napisałem wszystko i wszystko było widać na zdjęciach, żeby gość który przyjeżdża nie rozczarował sie. Kupił handlarz w minucie po ogłoszeniu na otomoto.

hehe nigdy nie zapomne jak pojechalem 300km po "idealny, bezwypadkowy samochod" do komisu...

piekne (na fotkach) e46, umowilem sie dwa dni wczesniej telefonicznie, prosilem aby przygotowali auto bo jade z daleka, wszystko mialo byc ok

jak przyjechalem na miejsce to mnie zatkalo, dwie przednie cwiartki wspawane, srodek poszarpany i porysowany... mowie juz zdenerwowany aby odpalili, okazuje sie ze padl akumulator, a nie maja prostownika...

Ja na to, ze chcialbym rozmawiac z osoba z ktora sie umawialem. mial Pani na to ..."Szef bedzie jutro" :evil: