beryl Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Panowie, dlaczego jest tak trudno znaleźć E30 kombi z końcówki produkcji (1.6-1.8 M40 :cry: ) w przyzwoitym stanie. Szukam czegoś takiego i wszystko co oglądałem to bitki, szroty i padaki. Żeby nie było, to wybierałem raczej te z górnej półki cenowej 7-8 tys. Jak dzwonię do gościa, to opowiada, że stan bardzo dobry itp. jadę, a tam taka lipa, że płakać albo śmiać się chce. Chociaż posiadając swoje E30 rozumiem dlaczego nie można kupić coś w podobnym stanie ... bo takie to ludzie nie sprzedają tylko użytkują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 1 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/searchrefine.html?categories=EstateCar&__lp=15&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.makeId=3500&makeModelVariant1.modelId=9&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&vehicleCategory=Car&segment=Car&fuel=PETROL&maxFirstRegistrationDate=1991-12-31&maxPrice=2001&siteId=GERMANY&negativeFeatures=EXPORT&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&customerIdsAsString=〈=pl Osobiscie najwiecej szukam, na tej stronce. Czasami trafia sie naprawde fajne autka, w dodatku za przyzwoite pieniadze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi5 Opublikowano 1 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 Taka osoba która opowiada o aucie jak z pod igły a na miejscu okazuje się całkiem inaczej a ty jedziesz ileś tam km żeby się rozczarować powinna dostać porządnego kopa i pokryć koszty transportu takie jest moje zdanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenon Opublikowano 1 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 Ja szukając swojej buni zrobiłem przez miesiąc 2000km ludzi kturzy umieszczają ogłoszenia bym rozstrzelał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beryl Opublikowano 1 Maja 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 Taka osoba która opowiada o aucie jak z pod igły a na miejscu okazuje się całkiem inaczej a ty jedziesz ileś tam km żeby się rozczarować powinna dostać porządnego kopa i pokryć koszty transportu takie jest moje zdanie. prawda, tak powinno być. Niedawno sprzedałem punto 1.1 '97 i w ogłoszeniu napisałem wszystkie wady, że przytarty, że pęknięta szyba, że na zimnym puka jedna szklanka, no napisałem wszystko i wszystko było widać na zdjęciach, żeby gość który przyjeżdża nie rozczarował sie. Kupił handlarz w minucie po ogłoszeniu na otomoto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi5 Opublikowano 2 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 dokładnie a nie nakłamią i myślą że jak ktoś przyjechał z daleka to już weźmie nawet taki samochód jaki jest bo szkoda tyle km. W pałę i do bagażnika. <bmw_4> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 2 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 hehe nigdy nie zapomne jak pojechalem 300km po "idealny, bezwypadkowy samochod" do komisu... piekne (na fotkach) e46, umowilem sie dwa dni wczesniej telefonicznie, prosilem aby przygotowali auto bo jade z daleka, wszystko mialo byc ok jak przyjechalem na miejsce to mnie zatkalo, dwie przednie cwiartki wspawane, srodek poszarpany i porysowany... mowie juz zdenerwowany aby odpalili, okazuje sie ze padl akumulator, a nie maja prostownika... Ja na to, ze chcialbym rozmawiac z osoba z ktora sie umawialem. mial Pani na to ..."Szef bedzie jutro" :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beryl Opublikowano 2 Maja 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 no w końcu znalazłem coś w dobrym stanie. Kombiaczek 1,8 jak ogarnę trochę to może pokażę. stajnia BMW powiększa się <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi