Piotrek20Tg Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Witam od pewnego czasu w czasie jazdy lekko mi sie rusa kierownica lewo prawo do ok 70km\h powyzej jest ok w piatek jade sprawdzic i wywazyc koła co jeszcze sprawdzic najlepiej podjade jak to nie beda koło na stacje diagnostyczną może gdzies mam luz prosze o jakies porady co sprawdzic. Dziękuje i pozdrawiam Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 dobrze zaczynasz drgania w kierownicy przy niewielkich predkosciach głownie sa od opon! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek20Tg Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 dzięki to pierw to sprawdze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 1 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 dobre wywazarki maja tez opcje kontroli samej felgi, tzn. mozna sprawdzic czy czasami nie jest lekko pogieta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek20Tg Opublikowano 1 Maja 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 no to wiem w piatek jade sprawdzą całe koła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raddar Opublikowano 1 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 Przy okazji sprawdź sobie płyn w układzie kierowniczym i ewentualnie uzupełnij [ taka rada choć z drganiami niema wspólnego] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek20Tg Opublikowano 2 Maja 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 oka sprawdze dzięki za porade;) [ Dodano: 8 Maj 08, 04:52 ] Byłem sprawdzic koła wszystko ok. Podjechałem na stacje diagnostyczną i okazało sie ze tylnie tuleje wahacza z przodu autka sa naderwane mają luz dlatego sie tak dzieje wymienie i powinno byc ok pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi