TDSerek Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 225/40/18 fela 8j18 et 35 235/35/19 fela 8.5j19 et 35 fela tej samej szerokosci i roznice z zalozonymi oponami ksztaltuja sie tak: PYTANIE BRZMI jak wplynie na roznice w wysokosci opony w tym wypadku 9,9mm na roznice szerokosci felgi wynoszącą 0.5 cala szerokosci felgi...czy roznica zniweluje sie przez szerokosc opony gdyz 18 na amorku sportowym wyglada tak i ma 3 mm odstepu od amorka odpowie mi ktos bo nie chce mi sie jechac do poznania na darmo:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowa Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 gdyz 18 na amorku sportowym wyglada tak i ma 3 mm odstepu od amorka Nie wejdzie bo różnica to 1cm, czyli 5mm więcej i niweluje się te 3mm (o 2mm z ciasno) <bmw_4> Może jak byś użył węższej opony (225) :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WNTcoupe Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 "...dystans sie liczy, dystans..." ale z tym sie wiąże rzezba błotników co pewnie nie wchodzi w gre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDSerek Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 chodzi o to ze roznica jest w szerokosci felgi o 0.5cala wiec wlasnie zastanawiam sie czy nie rozejdzie sie ta roznica 1 cm na szerokosci felgi o to mi chodzi.. jak sie wkurwie to pojade po te fele i bedzie po sprawie a wtedy zapodam fotki mojej e36:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WNTcoupe Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 no tak będzie najlepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi