elmo0104 Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Witam Tak jak w temacie, Kontrolka swieci sie po przekreceniu kluczyka i po odpaleniu przez jakies jeszcze 4 minuty dopiero po tym czasie gasnie. Jaka moze byc tego przyczyna, co jest powodem takiego zachowania, jak mozna to naprawic? Auto nie mialo wypadku. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas81 Opublikowano 4 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 Taka sytuacja jest spowodowana błędem. Najlepiej podjechać gdzieś na komputer i sprawdzić co jest przyczyną usterki :mrgreen: miałem taki sam przypadek w mojej e-34 u mnie okazała się uszkodzona mata w fotelu pasażera :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo0104 Opublikowano 5 Maja 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Czyli bez diagnozy komputerem sie nie obejdzie... Dzieki bardzo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi