rumunm5 Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2006 siemka mam pytanie czy ktos sie nie orietuje czy jak mialem licznik <bmw> analogowy tzn rolki z kilometrami to czy jak zamontuje licznik z wyswietlaczem cyfrowym to bedzie pedzic jezeli kostki pasuja ale jeszcze nie podlanczalem.mam rowniez pytanko czy jak stary ma skale do 240km/h a nowy jest do 260km/h to czy bedzie jakies przeklamanie w predkosci? 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_79 Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2006 Trudno powiedzieć , ale może być problem, bo w starym liczniku predkościomierz jest napedzany linką a w nowym jest chyba sterowanie jest z komputera (na 99%) . Musisz dokładnie porównac oba zegary. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
REKIN-E28 Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2006 co wy gadacie z tymi linkami . w e28 jak sie nie myle nie ma juz nawet napedu linkowego . Problem moze byc tylko z wiazkami bo niektore moga sie niezgadzac albo moga byc podlaczone w innej kolejnosci. co do predkosci to pojecia nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki730i Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2006 Podglądnij u kogos z klubowiczow czy kolory kabli sie zgadzaja z twoim licznikiem, napewno sie ktos zgodzi.. tylko załóż nowy temat. deska napewno nie bedzie ci wyswietlać komunikatów o bledach, to juz lipa. poniewaz potrzebowal bys modul check control to juz jakies 20 -30 kabli a gdzie reszta, troszke przerost formy na trescią. zyskasz cyfrowy przebieg i numer nadwozia w desce z innego auta, niewiem czy wiesz ale w desce jest numer nadwozia w codierstecker, moze deska jest z kradzionego???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumunm5 Opublikowano 23 Lutego 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 a przeciez ten kodistecker moge przelozyc ze swojego wiem ze jak ktos mial cyfrowy a popsul sie to wlozyl analoga i latal normalnie.a u mnie jest jeszcze waska kostka bodajze siwa ktora jest luzna do mojego niepodlaczona to moze byc ten check?wczoraj rano ten gosc z allegro wyslal mi zegar dzis jeszcze go niemam ale jak bede mial to napisze czy pędzi <bmw_1> <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki730i Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 check nie bedzie dzialal bo i tak potrzebowal bys modul w skrzynce bezpiecznikow na kosci takie same jak przy desce, niebieska i zielona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi