PiterOKL Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 kto jedzie? jednym słowem powtórka z rozrywki RST 2008 ktore odbylo sie 6 kwietnia zapraszam i do zobaczenia :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harry Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 ja chce wrocic caly bez auta na lawecie ale zycze milej zabawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterOKL Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 nie no :lol: wiem ze 90% userow bylo negatywnie nastawionych do RST (6 kwietnia) ale kto byl to napewno nie zaluje. organizacja jak na nielegal byla wspaniała (tasmy, słupki, oddzielony pas do scigania sie, miejsce do palenia gumy itd). byla tez masa ludzi i bardzo duzo aut. chcemy to powtorzyc zatem zapraszam i do zobaczenia :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 muszę przyznać, że oglądając filmik z 6 kwietnia byłem w lekkim szoku... pełen profesjonal, gratuluję postępów bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterOKL Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 tazunio, dzieki za slowa uznania oczywiscie cala robote odwalili chlopaki z BCC, za co im jestem wdzieczny mysle ze jednak warto przyjechac na ich spoty/zloty bo organizacja poszla bardzo wysoko i teraz jest super. jak za czasow GDSu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniell Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Bylem 6 kwietnia i bylo bardzo ciekawie wiec i tym razem bede na pewno :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harry Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2008 PiterOKL zwracam honor ogladnelem filmik z 6 kwietnia i naprawde organizacja byla dosc dosc !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterOKL Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2008 harry71, ok spoko <bmw_1> to moze jednak ktos z maxbimmera wpadnie ? albo przyjedziecie ekipą jak honda wroclaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nokia62 Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 chcialem sie dowiedziec o ktorej gpdz to wszystko bedzie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterOKL Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 o 12:00 ale w sumie od 11:00 zaczynaja sie ludzie zjezdzac :wink: zbierajcie ekipe z wielunia i tez wpadajcie 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 PiterOKL, poprzedni spocik fajnie wyszedł po względem organizacyjnym i frekwencyjnym , juz pisałem o tym na BCC <bmw_2> Tylko troche taka data nie bardzo , ja raczej wątpie zebym w ciągu długiego łikendu był w stanie prowadzic jakies pojazdy mechaniczne :drunk: Tak czy siak miłej zabawy i oby pogoda i frekwencja dopisała , podobno w skarbim teraz ma byc "zastępcza" majówka VW :gril: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 gdyby nie ten termin tez bym sie pewnie zjawil pozdr milej zabawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterOKL Opublikowano 4 Maja 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 Bylo fajnie :wink: duzo ludzi, ale mniej niz ostatnio Co tu duzo mowic, kto nie byl niech żałuje Do zobaczenia na nastepnym zlocie - rozpoczecie lata juz niebawem :mrgreen: Prawie 300 fotek fotek jest tyle ze chyba kazdy znajdzie sie na nich :-D wrzucam wszystko co mam, bo chyba kazdy chcialby miec fotki swojego auta ze zlotu lub sprintu na pamiatke dla zainteresowanych podaniem linka z fotkami dalej, prosze, oto link do albumu z tymi fotkami : http://piter_tuning.fotosik.pl/albumy/426423.html Klip powinien jutro być :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliwa99 Opublikowano 6 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 bylem tam bylo nie ciekawie,niezbyt duzo aut , pogoda tez nie dopisala generanie klapa, <bmw> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterOKL Opublikowano 21 Maja 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 zapomnialem ze mialem zrobic klip :? ale wlasnie go zrobilem i wrzucilem na neta. lepiej pozno niz wcale jak zawsze duzo przejazdow - do klipu zawsze dodaje wszystkie przejazdy jakie nagrywalem (lub nagrywal moj brat) http://pl.youtube.com/watch?v=6jUlpssv5x0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi