dj_drops Opublikowano 14 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2008 a może by tak napisać czy nie ma jeszcze jakiegoś sprzętu/osprzętu do bmw jak tak to walić do niego z niebieskimi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harry Opublikowano 14 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2008 ja mam pare znajomych na maslicach jutro sie zapytam czy ktos cos wie ja mam plan zrobic gosciowi wjazd na chate ekipa i na bank wyspiewa skad to ma !! poprostu niech ktos sie ustawi ze chce kupic na dana gozine i zajedziemy ekipa i gosciu wymieknie [ Dodano: 22 Czerwiec 08, 12:05 ] bedzie jakis filmik z tuningowiska ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 1 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 mam pytanko czy podczas zwijania kabli nikt nie znalazl malej lszarej ladowarki SAMSUNG prostokątna końcówka z dziurka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Filmik z tuningowiska : http://www.maxbimmer.pl/gosc/TEMP2/Tuning.wmv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaszi Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Dobry filmik bmw_beer ale tancerz był najlepszy :drunk: co tam sie działo to uklon_bmw :lol: zjefajna impreza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafałs Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Zaden filmik mnie tak nie ruszył jak ten... :shock: MASAKRA ale to impreza była.... niewiem co napisać..... miło to zabaczyć :mrgreen: pozdro dla wszystkich obecnych <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 świetny film !!! świetna imprezka !!! warto było pojechać !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
001puma Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 <bmw> <bmw_3> fajny filmik potwierdzam, szkoda że byłem tylko w niedziele ale i tak było zajebiście <bmw> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi