Gość Mordulec Opublikowano 9 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 komus sie chyba za bardzo spodobała albo ochroniarze ją kur** zajeb** po złości Czekajcie ale skad ukradli tą bume , moze troche wiecej informacji bo z tego co napisał Mariusz to rozumiem ze została skradziona z niedzieli na poniedziałek czyli nie na tuningowisku. Jak ktos znajdzie fote to wrzucicie na imageshack to puscimy maila do wszystkich ze została skradziona :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacoalpol Opublikowano 9 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 Witam tą Bmw skradli po tuningowisku w nocy we wrocku przy ul. Ostrowskiego tutaj macie link http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C5458080 [ Dodano: 9 Czerwiec 08, 19:33 ] Czekamy na jakąś wiadomość a może ktoś wie gdzie można zacząć szukać ???????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 9 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 Czekajcie ale skad ukradli tą bume , moze troche wiecej informacji bo z tego co napisał Mariusz to rozumiem ze została skradziona z niedzieli na poniedziałek czyli nie na tuningowisku. Jak ktos znajdzie fote to wrzucicie na imageshack to puscimy maila do wszystkich ze została skradziona :? no tak nie na tuningowisku ale co za problem pojechać za furą i zobaczyć gdzie staje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacoalpol Opublikowano 9 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 Podobno za autem był widziany pod domem czarny mercedes 124 coupe z 2 kolesiami w aucie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 9 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 Dobra mail do wszystkich poszedł moze uda sie jeszcze znalezc :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacoalpol Opublikowano 9 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 To te Bmw [ Dodano: 9 Czerwiec 08, 20:02 ] Czekamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 9 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 Jesli ktos ma jeszcze zdjecia z Tuningowiska i chce je wrzucic do naszej galerii to mozna je przesłac na maila : mord@go2.pl najchetniej w rozdzielczosci 800x600 bmw_beer :drunk: <bmw_2> :gril: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiu Opublikowano 9 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 czesc chlopaki to ja krzysztof poszkodowany dzis juz mi z bmw zostala tylko koszulka klubowicz i kluczyki i pilot do radja a cupejke mi ukradli wiec jestem juz bez auta :cry: [ Dodano: 9 Czerwiec 08, 21:11 ] A BYLA TAKA SLICZNA CO ZA PEDAL JA UKRADL ZEBYM TYLKO GO DORWAL TO BYM INACZEJ Z GOSCIEM POGADAL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafałs Opublikowano 9 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 Będzie jakis filmik z imprezy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 9 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 bedzie, niedlugo doorzuce marcinowi swoj material Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 10 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 czesc chlopaki to ja krzysztof poszkodowany dzis juz mi z bmw zostala tylko koszulka klubowicz i kluczyki i pilot do radja a cupejke mi ukradli wiec jestem juz bez auta :cry: [ Dodano: 9 Czerwiec 08, 21:11 ] A BYLA TAKA SLICZNA CO ZA PEDAL JA UKRADL ZEBYM TYLKO GO DORWAL TO BYM INACZEJ Z GOSCIEM POGADAL Ja bym z nim nie gadał.Po prostu rozpierd...bym mu głowę kluczem do kół i załatwiłbym świadka który poświadczyłby,że gnój mnie zaatakował.Oczywiście nie nakłaniam nikogo do przemocy :twisted: I nie łam się Krzysiek,Buma była charakterystyczna więc jest szansa,że się odnajdzie.Czego Ci oczywiście życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 10 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 auta odnaleść się pewnie nie uda.. (czego Ci nie życzę) ale.. sprawdzaj części do swojej na allegro, tak da się odnaleść winnego, wtedy chociaż satysfakcja z załatwienia gościa. p.s: puściłem info znajomym Liczba wyświetleń strony: 910 sporo osób wie, zmień zdjęcie główne ogłoszenia na takie gdzie widać np przód i kawałek felgi (pierwsze najbardziej rzuca się w oczy) aha i jeszcze jedno jakby ktoś kupował coś 325 to bądźcie uważni. mógłbyś podać nr vin auta jak ktoś kupuje coś od handlarzy częściami może zerknie, prawdopodobieństwo małe ale zawsze jakieś jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiu Opublikowano 10 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 WITAM KOLEDZY NARAZIE JESZCZE NIC NIE WIEM NA TEMAT AUTA MOJEGO ALE DALEM OGLOSZENIE NA ALEEGRO I OTO MOTO WIEC MOZECIE LUKNAC ZOBACZYC NAJGORSZE ZE NAGLOSNIENIIE NAPEWNO BEDA SPRZEDAWAC ZLODZIEJE NA GIEDZIE RADJO PANASONIC ZJERZDZANY PANEL ANIMACJE MOC 4X70 MODEL NAZYWA SIE TAK CQ-C7703N , ZMACNACZ MAGNATA RX-44 ,TUBA JVB 500W , GLOSNIKI OWALE GTO 300W GLOSNIK BASOWY 2 DROZNY 1400W JESLI CKODZI O CAR AUDIO TO WSZYSTKO ONA CALA BYLA ZAZNACZONA WACHACZE TYLNIE PRZEDNIE CALE ZAWIESZENIE BYLO KILKA RAZY MALOWANE W CHROM WIEC NAPEWNO WRZUCI SIE W OCZY .ELEMENTY SILNIKA TAKZE BYLY MALOWANE W CHROM WIEC DA SIE POZNAC POZDRAWIAM CHLOPAKI I JAK COS TO DAJCIE ZNAC [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliwa99 Opublikowano 11 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 witam wszystkich ! impreza sie udala szczegolnie w nocy , ale z rana trzeba bylo sie zwijac bo z tej nocnej szarrzy pekla chlodnica.ale juz wszystko ok do karpacza bendzie chulac.Trzymam kliuki za kolege ktoremu zwineli autko mam nadzieje ze sie odnajdzie <bmw_2> taki tylko lapy poucinac :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiq Opublikowano 11 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 Powitam wszystkich! na Tuningowisku zrobiłam fajną fotkę wnętrza naszej bmkowej kolumny może Wam się spodoba... do zobaczenia w Karpaczu, tym razem będziemy na dwa compacty :party: pozdrowionka Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 11 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 Powitam wszystkich! na Tuningowisku zrobiłam fajną fotkę wnętrza naszej bmkowej kolumny może Wam się spodoba... Obrazek do zobaczenia w Karpaczu, tym razem będziemy na dwa compacty :party: pozdrowionka Magda bmw_beer Fotka daje rade , niezły tunel sie zrobił <bmw_1> ... a co to po drodze rozdwoiły sie compacty ze przyjedziecie do karpacza stereo :?: <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafałs Opublikowano 11 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 haa haa to zrobimy inwazję compact'ów :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 11 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 ... - panowie ale odniescie ten parasol na miejsce - ykhm ... nie mamy klucza 13-tki - jak juz to 19-tki ... ale po co wam ten klucz ? - no jak po co , zeby odkrecic parasol od krążka - ale tego nie trzeba odkrecac ... - jak nie trzeba ?? ..... (gosc podnosi parasol do góry ) ... <deski> :lol: :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 11 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 Powitam wszystkich! na Tuningowisku zrobiłam fajną fotkę wnętrza naszej bmkowej kolumny może Wam się spodoba... Obrazek do zobaczenia w Karpaczu, tym razem będziemy na dwa compacty :party: pozdrowionka Magda hahaha na tej fotce nawet Rafals sie w lusterku zmieścił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiq Opublikowano 11 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 hejo ;D a no czasem fajnie jest sobie tak stereo pośmigać po mieście, szczególnie jak każde z nas w którymś momencie jedzie w inną stronę... :mrgreen: jest szansa że inwazję zielonych klonów będziecie mieć już w sobotę wieczorem... P.S. a fajowe zdjątko jest na stronie głównej na dole - to z kolumną BMW w lusterku <bmw_2> dla autora... do zobaczyska... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 11 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 hejo ;Da no czasem fajnie jest sobie tak stereo pośmigać po mieście, szczególnie jak każde z nas w którymś momencie jedzie w inną stronę... :mrgreen: jest szansa że inwazję zielonych klonów będziecie mieć już w sobotę wieczorem... P.S. a fajowe zdjątko jest na stronie głównej na dole - to z kolumną BMW w lusterku <bmw_2> dla autora... do zobaczyska... a scigacie się czasem ? kto jest lepszy ?? ale kobieta chyba ma pierszeństwo ha ha ha !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiq Opublikowano 11 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 heh, jakbym jeszcze miała szanse z nim wygrać mój compaccik jest jeszcze malutki... i niestety już większy nie będzie :mrgreen: hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FoCuSmok Opublikowano 11 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 Nie no ludzie, przecież to oczywiste że zawsze ustepuje swojej życiowej partnerce, chociażby z szacunku dla mniejszych 318ti musi ustąpić 316i :mrgreen: Tak baj de łej napiszcie mniej wiecej czy planujecie spac w sobote w nocy bo koncze robote koło 23 wiec koło północy moglibyśmy sie przyłączyć Wielko pozdro dla kierowców Compactów... no i innym Beemek też (szczególnie tych wg Rafałsa dziwnych cupejek ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 13 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2008 napiszcie mniej wiecej czy planujecie spac w sobote w nocy bo koncze robote koło 23 wiec koło północy moglibyśmy sie przyłączyć O 23 to bedziemy dopiero kolacje robic :drunk: bmw_beer spokojnie mozecie przyjechac , zapraszamy <bmw_3> <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacoalpol Opublikowano 14 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2008 Witajcie koledzy ponownie, we wtorek udało się znależć alufelgi na allegro z Krzysia skradzionej BMW . Fele znalazły się u gościa we Wrocławiu na Maślicach więc mamy proźbe, może ktoś zna te tereny lub zna tam kogoś kto chandluje częściami do BMW .?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? <bmw> ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi