borsuk Opublikowano 6 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 późnoprzyjeżdzacze, nie liczcie na miejscówy, bo będzie taki tłum luda że godzine sie bedziecie przebijać. Chyba że dostaniemy jakiś sektor na wylocie.... czy mam brać moje śmieszne 5m przedłużki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 6 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 Zobaczcie gdzie mamy sektor , chyba na samym wylocie , powinno byc spoko :wink: Mapka : http://tuningowisko.pl/images/sektory.jpg mamy sektor R02 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiur Opublikowano 6 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 No weź moze sie przydac. To do zobaczenia wszystkim jutro:> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 6 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 Proponuje zrobic cos takiego , tak do 13tej wszyscy powinni juz sie pojawic , jesli ktos z forumowiczy bedzie na tuningowisku a nie wpisywał sie na liste to niech podejdzie do nas na sektor jesli uda sie jakos zagospodarowac teren zeby zmiesciło sie wiecej niz te 20 aut to bedzie mozna sie dołączyc do nas :gril: :drunk: bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuk Opublikowano 8 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 zdjęcia będę mógł wrzucić dopiero za dwa tygodnie. bawcie się dobrze dziś. p.s. rafał masz świetne foto z blondyną z brodą :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaszi Opublikowano 8 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 siemka hehe to tuningowisko przejdzie do historii była rewelka <bmw_1> działo sie a działo :mrgreen: najlepsze to było chyba wieczorkiem ławki parasol i te sprawy :twisted: (krązek odezwij sie) gorzej było rano jak ochrona wpadła ale co opałacało sie mam kilka fotek i dwa nocne filmiki z naszej orkiestry samochodowej <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 8 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 (krązek odezwij sie) to juz toczek - ewoluwal na krazka ?? dzieki za wspolna imprezke bylo syto bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafałs Opublikowano 8 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 I TUNINGOWISKO wyszło swietnie :mrgreen: Dzieki wszystkim za fantastycznie spędzony czas... mam nadzieję, że za rok będzie jeszcze lepiej choć nie wiem czy może być lepiej :wink: <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 8 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 najlepsza byłą akcja "awarynje+klakson" którą wywołałem w nocy :D było super. :drunk: bmw_beer :drunk: bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 8 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 Było świetnie, super ekipa i atmosfera, i to wystarczy, aby impreza była udana <bmw_3> :drunk: :mrgreen: Oczywiście najwięcej atrakcji było w nocy w sektorze maxbimmera Prywatny ogródek, parasol, klakson+awaryjne, Żabki i nie żabki- generalnie było świetnie :mrgreen: Wielkie podziękowania dla Rafała za zorganizowanie sektora i dopilnowanie sprawy do końca uklon_bmw <bmw_2> Ps. Goglinowi i Palkoszowi dziękuje za transport <bmw_2> Ps1. Dziękuje kolegom za pomoc w rozkładaniu namiotu <bmw_2> :mrgreen: :lol: :gril: :drunk: bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 9 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 Dołączam się do tych pochlebnych opinii.Impreza była przednia i wszyscy ci którzy nie wzięli w niej udziału mogą żałować :lol: A za tydzień podbijamy Karpacz Pozdrawiam ekipę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 9 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 suuuuuuuuper imprezka szczególnie w naszym sektorze w nocy !!! ale w karpaczu się nie pojawie niestety . jeszcze będą okazje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MDJ Opublikowano 9 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 no to tak... ja ze swoją skromną ekipą wpadlismy pod koniec imprezy w sobote i zostalismy na noc ogólnie impreza fajna tylko jedynym błedem jest to że piwo było drogie i trzebqa bylo zapierdzielac 1,5km w jedną strone do najbliższego sklepu w sumie to żałuje że nie zostalismy do konca w niedziele ale na następne tuningowisko juz sie przygotujemy pozdrawiam ziomka od puszek z maxbimmera i pewną panią z jelcza aha no i nie dało by sie nie wspomniec o nocnej "orkiestrze" fajnie to wyglądało pozdrawiam !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaszi Opublikowano 9 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 Zapomniałem dzieki koledze za pozyczke klucza do parasola bo ciezko by było bez instrukcji obsługi :lol: ciekawe co pomysleli własciciele ławek i stolika rano jak wszystko było na naszym sektorze :twisted: W karpaczu tak samo powinno byc maxbimmer da rade ale mnie nie bedzie to jeden warjat odpada (wescie tancerza ze soba on tam wszystkich podbije) :lol: uklon_bmw :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 9 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 ... "sekuritate 1" : kurwa dzwonimy po policje ... "sekuritate 2" : i co im kurwa powiemy ? ze odpalają silniki ? ... "Kosa" : dziendobry , poprosze 17 gyrosów ... "Obsługa" : ileeeeee ?? "Kosa" : no 17 ... "Obsługa" : a gdzie dowiezc ? "Kosa" : no tu na zlot ... "Obsługa" : a na jakiej to ulicy ? "Kosa" : rakietowa , odbierzemy z bramy Juz dawno sie tak nie usmiałem , sobotni wieczorek mega rewelacja az mnie głowa bolała ze smiechu , akcja z parasolem mistrzowska oczywiscie pozdrowienia dla Toczka , vel Krążek i wszystkich którzy byli na zlocie uklon_bmw bmw_beer :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafałs Opublikowano 9 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 mam nadzieję, że filmik wszystko pokarze tym co nie mogli bawić sie z nami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 9 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 A: "a tam stoi gosc bez szyi, powiesz przepraszam to pomysli ze ciota, powiesz sorry to ze kolegi szukasz..... poszedlem dalej" buhahahahha mozna bylo to nagrywac i odsluchiwac , masakra :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browaron Opublikowano 9 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 Witam! to ja Toczek vel Krążek impreza była super, będzie co wspominać, pozdrowienia dla wszystkich klubowiczów <bmw_1> kiedy jakaś ustawka we wrocławiu może jakaś jazda nocna, szkoda ze wyjazd do karpacza jest 13 akurat w moje urodziny, ale w wakacje będzie dużo okazji spotkać się i napić się piwka bmw_beer . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 9 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 właśnie oglądałem część filmu z tuningowiska ( jeszcze nie zmontowany) ale odjazd szczególnie wieczór z tancerzem !!!! i nie radziłbym tego puszczać przed 22 bo raczej film dla dzieci sie nie nadaje. :oops: :twisted: Szkoda Kosa że nie zgrałeś tej trzeciej płytki na laptopa bo to jest najlepszy materiał !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 9 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 to marcin zgrywal na laptopa (mordulec) ja mam z 25 min na swojej DV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 9 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 Galeria z imprezy: http://www.fotosy.maxbimmer.pl/thumbnails.php?album=48 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 9 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 przykra sprawa chłopakowi który był z nami na tuningowisku rąbneli BMW E- 36 numer rejstr. DWR 03250 to ta która miała maskę podpartą rurkami co ochroniarze chcieli zabrać na lawetę bo nie miała naklejki jak ma ktoś jej zdjęcie to niech wrzuci na forum i rozglądajcie się po ulicach. Beemke ukradli dzisiaj w nocy !!! podaje nr telefonu do Krzyśka 782-026-816 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 9 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 wrzuć foty będziemy szukać <bmw_2> a impreza była mocna szkoda ,że nie udało się na noc zostać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafałs Opublikowano 9 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 dziwnie wyszło z Krzyśkiem a gdzie to auto było na terenie tuningowiska ? czy gdzies indziej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 9 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 kurde to szkoda !! a taka ładna była. ja robiłem zdjęcia ale jeszcze wtedy go nie było komus sie chyba za bardzo spodobała albo ochroniarze ją kur** zajeb** po złości <bmw_4> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi