Alaszi Opublikowano 5 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 LISTA: 1.Rafałs 2.harry71 & Alaszi 3. Borsuk 4.kresek 5.kaspri 6.Mordulec & Pola 7.Kosa 8. banan 9.Forest 10.Filip (99%) 11 palkosz1 tez sie pisze 12 Radzio3 13. dj_drops 14. Varez (75%) 15. Dejwid 16. Misiur 17. pablo525i79 18. Browaron Teraz jest lista <bmw_2> :!: :!: :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 5 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 To trzeba uzupełnic liste bo jak znam życie to Marc na pewno przyjedzie bmw_beer :drunk: LISTA: 1.Rafałs 2.harry71 & Alaszi 3. Borsuk 4.kresek 5.kaspri 6.Mordulec & Pola 7.Kosa 8. banan 9.Forest 10.Filip (99%) 11 palkosz1 tez sie pisze 12 Radzio3 13. dj_drops 14. Varez (75%) 15. Dejwid 16. Misiur 17. pablo525i79 18. Browaron 19. Marc I tym oto sposobem zostało jedno miesce bmw_beer <bmw_1> co do grila to ja jednego wezme ale na taką ilosc ludzi to 3 grile to raczej minimum :gril: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 5 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 To trzeba uzupełnic liste bo jak znam życie to Marc na pewno przyjedzie bmw_beer :drunk: LISTA: 1.Rafałs 2.harry71 & Alaszi 3. Borsuk 4.kresek 5.kaspri 6.Mordulec & Pola 7.Kosa 8. banan 9.Forest 10.Filip (99%) 11 palkosz1 tez sie pisze 12 Radzio3 13. dj_drops 14. Varez (75%) 15. Dejwid 16. Misiur 17. pablo525i79 18. Browaron 19. Marc 20. mariusz13 I tym oto sposobem zostało jedno miesce bmw_beer <bmw_1> co do grila to ja jednego wezme ale na taką ilosc ludzi to 3 grile to raczej minimum :gril: [ Dodano: 5 Czerwiec 08, 19:38 ] napiszcie mi tylko jak na tą rakietową dojechać od A4 a może będą jakieś drogowskazy ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiur Opublikowano 5 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 No jak coś to moge wziąść przedłużacz bo mam. 40 albo 50 metrów:> A jeszcze raz pytanko da rade załatwić jakieś naklejki klubowe na auto?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 5 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 No jak coś to moge wziąść przedłużacz bo mam. 40 albo 50 metrów:> To jak mozesz to wez ten przedłuzacz , rafał cos knuje podobno Wielkiego i potrzebne mu zasilanie bmw_beer :drunk: :gril: A jeszcze raz pytanko da rade załatwić jakieś naklejki klubowe na auto?? Jak przyjedziesz o 8mej pod factory to mysle ze naklejki sie znajdą dla Ciebie :wink: AKTUALNA LISTA: 1.Rafałs 2.harry71 & Alaszi 3. Borsuk 4.kresek 5.kaspri 6.Mordulec & Pola 7.Kosa 8. banan 9.Forest 10 palkosz1 11 Radzio3 12. dj_drops 13. Varez (75%) 14. Dejwid 15. Misiur 16. pablo525i79 17. Browaron 18. Marc 19. mariusz13 Nadal jedno miejsce jeszcze jest bmw_beer :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polkaida Opublikowano 5 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 AKTUALNA LISTA: 1.Rafałs 2.harry71 & Alaszi 3. Borsuk 4.kresek 5.kaspri 6.Mordulec & Pola 7.Kosa 8. banan 9.Forest 10 palkosz1 11 Radzio3 12. dj_drops 13. Varez (75%) 14. Dejwid 15. Misiur 16. pablo525i79 17. Browaron 18. Marc 19. mariusz13 20. kabi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiur Opublikowano 5 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 No to wezme ten przedłużacz i bede napewno o 8 rano. A takie pytanie jeszcze integracja jakas bedzie?? Pijemy coś?? Zostajemy na noc czy wszyscy wracają?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 5 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 integracja jakas bedzie?? oczywiscie :drunk: Pijemy coś?? jakże by inaczej bmw_beer Zostajemy na noc w rzeczy samej :gril: <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiur Opublikowano 5 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 A browar czy wódeczke bo nie wiem co mam kupic:> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 5 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 browar czy wódeczke Nie wiem jak reszta ja raczej sie zaopatrze w browarek wkoncu jakos trzeba bedzie wrocic w niedziele do domu :gril: bmw_beer :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 6 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 SPOTYKAMY SIE NA PARKINGU PRZY "Factory Outlet" O GODZ 8:00 Chodzi o to centrum handlowe niedaleko lotniska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 6 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 Chodzi o to centrum handlowe niedaleko lotniska? tak jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafałs Opublikowano 6 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 już jestem w domu autko przygotowane :mrgreen: dwa dni pracy.... przypominam o namiotach :!: i ten przedłużacz żeby ktoś zabrał ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FoCuSmok Opublikowano 6 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 Jakby komuś coś to ja sie dopisuje jako następny na listę, no chyba ze macie jeszcze pół miejsca na mnie i mojego compacta Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polkaida Opublikowano 6 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 <bmw_3> <bmw_3> Jest mały problem, będę w sumie z wami pierwszy raz ale jutro pracuje do 13 i czy później dałoby radę dojechać na rektor czy lipa!! Zrobię wszystko żeby ktoś mnie zastąpił jutro ale nie daje głowy!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafałs Opublikowano 6 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 dostalismy ostateczne potwierdzenie sektora na nasze 20 aut :!: Jest tylko mały problem z prądem bo bedzie potrzeba ze 100 metrów przedłużacza więc kto ma niech zabiera... ja bede mieć lodówkę więc piwko będzie cały czas zimne :mrgreen: ps. Browaron nie zapomnij zwiąśc "zezyra" (tj. namiot bez ścian) UMAWIAMY SIE O 8:00 NA PARKINGU POD FACTORY OUTLET !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kresek Opublikowano 6 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 Jutro pracuje ale dojade kolo 12 takze trzymajcie dla mnie miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafałs Opublikowano 6 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 Jutro pracuje ale dojade kolo 12 takze trzymajcie dla mnie miejsce spoko masz załatwione :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 6 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 Słuchajcie to kto bierze przedłuzacze ?? ja mam jakis taki na oko 10 metrów wezme ze sobą , tylko ze do 100metrów to brakuje jeszcze jakies 90 Napiszcie kto na pewno wezmie kable :wink: Tak z racji integracji kto ma niech wezmie sobie cos do siedzenia / krzesło wedkarskie fotel ogrodowy itp :lol: :gril: :drunk: [ Dodano: 6 Czerwiec 08, 21:16 ] Jakby komuś coś to ja sie dopisuje jako następny na listę, no chyba ze macie jeszcze pół miejsca na mnie i mojego compacta Pozdro Przyjedz o 8 na factory mysle ze jedno auto jeszcze jakos upchniemy bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FoCuSmok Opublikowano 6 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 <bmw_3> Czy da rade sie wbić rano na sektor, w razie czegos wyjade jak dojadą Ci co od rana nie mogą, jeśli tak to wpadam pod Factory Outlet o 8 happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiur Opublikowano 6 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 No wezme przedłużacz tylko nie wiem ile on ma. Ale napewno 40metór moze 50. Ja bede napewno o 8 przy factory. Jeszcze tylko o naklejkach przypomne. Dzisiaj autko umyłem i zamontowałem juz audio:> Zapier.... :>:> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 6 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 napiszcie mi tylko jak na tą rakietową dojechać od A4 a może będą jakieś drogowskazy ?? Ja bede jechał od armii krajowej -> hallera jak dasz rade od autobana dojechac do sleznej to moge Cie poprowadzic , ewentualnie chyba Kosa bedzie leciał od strony Kudowy. :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FoCuSmok Opublikowano 6 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 <bmw_2> To my jesteśmy pod Factory Outlet o 8:00, mam nadzieje że uda mi sie nie zaspać bo muszę gonić z Jeleniej Góry, ale Automapa powinna dać radę... jak ktoś zna ulice na której jest Outlet to proszę o potwierdzienie bo nie wiem czy dobrze wynalazłem... Pozdro bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiur Opublikowano 6 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 To jest bodajże ulica graniczna. Niedaleko lotniska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FoCuSmok Opublikowano 6 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 No to wszystko się zgadza, Graniczna 2 Do zobaczonka jutro, jakby ktoś widział małego zielonego compacta błądzącego po parkingu to mnie jakoś zatrzymajcie bo w sumie to jestem u was nowy i jeszcze na żadną imprezę klubową sie nie wbijałem... i nie wiem za czym poza stadem obejmek się rozglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi