el_banano Opublikowano 1 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 a chcesz wjechać swoją furą czy z kimś ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejwid Opublikowano 1 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 Ja tez sie pojawie, do zobaczenia wszystkim. LISTA: 1.Rafałs 2.harry71 & Alaszi 3. Borsuk 4.kresek 5.kaspri 6.Mordulec & Pola 7.Kosa 8. banan 9.Forest 10.Filip (99%) 11 palkosz1 tez sie pisze 12 Radzio3 13. dj_drops 14. Varez (75%) 15. Dejwid Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafałs Opublikowano 1 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 zapraszam wszystkich :wink: sektor jest na 8 aut ale jakos się pomieścimy <bmw_3> pozdrawiam... w razie pytań proszę śmiało pytac <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuk Opublikowano 1 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 kto bierze telewizor żeby obejrzeć sesję kwalifikacyjną kubicy :mrgreen: ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiur Opublikowano 1 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 No ja bym chciał swoją furą wjechać tylko czy by było miejsce itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafałs Opublikowano 1 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 LISTA: 1.Rafałs 2.harry71 & Alaszi 3. Borsuk 4.kresek 5.kaspri 6.Mordulec & Pola 7.Kosa 8. banan 9.Forest 10.Filip (99%) 11 palkosz1 tez sie pisze 12 Radzio3 13. dj_drops 14. Varez (75%) 15. Dejwid 16. Misiur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 2 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 kto bierze telewizor żeby obejrzeć sesję kwalifikacyjną kubicy :mrgreen: ? mam jakieś 14" w szafie to moge zabrac, tylko nie wiem czy znajde antene pokojowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafałs Opublikowano 2 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 Załatwiłem sektor na 20 aut :mrgreen: więc wszyscy się zmieszczą <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiur Opublikowano 2 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 No to zajebi..... Mam pytanie jest ktos dzisiaj chetny na spota albo jakies manewry? a moze solny? Pisać jak cos strzałka:> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 2 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 Załatwiłem sektor na 20 aut więc wszyscy się zmieszczą No to rewelacja bmw_beer :drunk: <bmw_3> Rafał a jak z tym projektem flagi w corelu ?? bo mysle ze minimum to 3 dni zeby wykonali nadruk , Harrego nie ma na forum , dlatego trzeba poszukac innej firmy ale przedewszystkim potrzebny wzór :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marc Opublikowano 2 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 bede tylko nie wiem czy w sobote ,czy niedziele ,a moze zostane .naprawde nie wiem ,ale bede .Tylko jak Was tam znajde ,zreszta chyba mnie pokieruja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaszi Opublikowano 2 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 jakie to ma miec wymiary i czy to moze byc w postaci "wprasowania w materiał" czyli nie wyszywane tyko cos takiego jakby naklejonego nie wiem czy mnie zrozumieliscie :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 2 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 potrzebny jest projekt ktory zostal wybrany ale musi byc w corelu lub czyms podobnym zeby mozna bylo to przeniesc na wiekszy wymiar pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 2 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 kurde na 20 aut sektor to syto :drunk: będzie sie działo :mrgreen: [ Dodano: 2 Czerwiec 08, 23:02 ] a tak wogóle to gdzie sie spotykamy i o ktorej żęby tam już kolumną na teren wjechać?? ja bym proponował parking na Factory Outlet tylko godzine jeszcze trzeba dostosować <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MoLisKo Opublikowano 2 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 No szlag by to trafił! Dlaczego własnie w ten weekend mam zajęcia??? :evil: W sobote to moegę zapomnieć o tuningowisku ale w niedziele urwe się z zajęc i wpadne zobaczyc na zywo ekipe maxbimmera <bmw_1> Tylko że to już będzie za poźno i się moim Compactowozem nie dopcham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyman Opublikowano 2 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 No ja sie pokaże napewno w sobote .. niewiem jak będzie z niedzielą .. może wkoncu Was poznam. Bo cos na te Wasze spoty to dojechac nie moge ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiu1103 Opublikowano 3 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 siemka. ja juz maluje powoli autko we wrocku <bmw_1> na tuningowisku tez sie pokaze w sobote z ekipa <bmw_2> bede wypatrywal klubowiczow <bmw_3> moja latwo poznac bo zuca sie w oczy pozdro i do zobacxzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafałs Opublikowano 3 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 SPOTYKAMY SIE NA PARKINGU PRZY "Factory Outlet" O GODZ 8:00 jak cos to podaje mój tel w razie pytań 785476571 bo mogę nie mieć dostępu do neta (dzwoncie smiało :wink: ) [ Dodano: 3 Czerwiec 08, 19:05 ] :!: :!: :!: przypominam osoby zostające na noc zabierają swoje namioty i jak ktoś ma DŁUGI przedłużacz to było by miło gdyby go zabrał bo jak się uda to będzie niespodzianka :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiur Opublikowano 4 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 A odnosnie tuningowiska sprawa jest potrzebował był naklejki na autko jesli ktos by mógł załatwić to był bym wdzięczny. Oczywiście zapłace::> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dj_drops Opublikowano 4 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 potrzebny jest projekt ktory zostal wybrany ale musi byc w corelu lub czyms podobnym zeby mozna bylo to przeniesc na wiekszy wymiar Poproszę projekt na maila może uda mi się to przerysować na coś większego <bmw_1> No i jeszcze docelowy wymiar wiszaca(at)gmail(dot)com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 4 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 poszlo na maila pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliwa99 Opublikowano 4 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 dziki za zaproszenie, ale bylem ustawiony juz wczesniej wpadne zobaczyc sektor maxbimmerow <bmw_3> zycze udanej imprezy no i pogody :gril: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafałs Opublikowano 4 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 może ktoś jakiegoś grilla zabrać z osprzętem... uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 5 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 LISTA: 1.Rafałs 2.harry71 & Alaszi 3. Borsuk 4.kresek 5.kaspri 6.Mordulec & Pola 7.Kosa 8. banan 9.Forest 10.Filip (99%) 11 palkosz1 tez sie pisze 12 Radzio3 13. dj_drops 14. Varez (75%) 15. Dejwid 16. Misiur 17. pablo525i79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browaron Opublikowano 5 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 Witam wszystkich klubowiczów, jeszcze Browaron dopisze się do listy, rafałs w piątek do ciebie zadzwonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi