marwit214 Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Witam. Takie małe pytanko, czy instalacje gazową od V6 da rade zamontować w R6. cały komplet emmegas ics-01, oczywiście sekwencja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 tak da rade! v6 jest na 6cyl i r6 tez! a jaka stara? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marwit214 Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 trzy letnia kompa ma emmegas ics-01 [ Dodano: 24 Kwiecień 08, 23:38 ] a moze ktoś ma schemacik do takiej instalacji, bym był wdzieczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 trzy lata to powinna byc ok! a co sam chcesz załozyc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lilo5 Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Ta a dzisiaj właśnie słyszałem w TV, że coś tam planują jakąś podwyżkę na gaz wprowadzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Właśnie słyszałem,że nawet o 60% chcą podnieść cenę gazu-nienormalni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybka318is Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Ja też coś słyszałem,chyba była mowa o 14%. Więc na chwilę obecną to jakieś 30gr. Ale nie wiem czy to jest już pewne. No ale i tak dalej będzie tanio :wink: . Ja teraz wyjeżdżam coś zarobić i jak wrócę to ładuje LPG do mojej E 36. :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WNTcoupe Opublikowano 4 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 przydał by sie ogólnopolski strajk , oni tak sobie będa podnosic ceny w nieskończonośc a z jakiej racji my kierowcy mam płacić na utrzymanie dróg skoro ich nie ma lub co gorsza na podwyżki dla lekarzy i innych państwowych instytucji, ale w tym społeczeństwie nic takiego nie wyjdzie wieć bedziemy dalej becelować za paliwo którego akcyza przekracza jego wartość. tyle ode mnie w temacie podwyżek paliw a gaz jak to gaz kogo stać to go nie używa ja jestem zmuszony do jazdy na nim a nawet jeśli było by mnie stać na jazdę na "złodziejskim" paliwie to i tak bym jezdził na gazie tyle że wyposażył bym auto w lepszej jakości instalację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rychu1976 Opublikowano 6 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 a najciekawsze jest to że baryłka ropy co prawda drożeje ale dolar bardziej spada i jeden mądry gość wyliczył że baryłka w tym roku w przeliczeniu na złotówki kosztuje 30-parę złotych taniej niż w zeszłym roku to niech ktoś wytłumaczy jak to w końcu jest czemu to paliwo u nas tak drożeje miał się tą sprawą zająć Janusz Waiss w radiu zet ale ktoś go chyba uciszył bo programu nie było a temat bardzo ciekawy :!: :!: :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WNTcoupe Opublikowano 7 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 jak to czemu drożeje bo coraz więcej ryjów do podziału naszej podatkowej kasiory , a żaden z tych skur.... nie pomyśli o normalnych sprawach a co tam 20gr . pamietam jak ojciec mial gaz kupe lat temu w skodzie to litr kosztował 90gr a teraz masz ponad dwa razy tyle . ale jak powiedział Rychu "jebać ich oni sami zdechną.." ide sie napic :drunk: <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FeelDy Opublikowano 8 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 to ze nasi politycy i cały ten smieszny rzad to "dramat na melinie" o tym wie kazdy, mnie szkoda słow na ten temat , w stanach cena paliwa nie zmieniła sie od 30 lat prawie wcale.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 8 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 w stanach aktualnie strajki... przeciez bezyna kosztuje (w przeliczeniu) :shock: 2.15 zl :shock: za litr, toz to koszmar... przecietny Amerykanin slyszac skrot LPG, zacznie uciekac... pomysli ze to choroba wscieklych krow :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WNTcoupe Opublikowano 8 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 tak sie zastanawiam czy nie lepiej zrobić ściepe narodwą i kpic kilaset tysięcy paliwa od amerykanów bo nie dośc że przystępna cena to jeszcze oktany niefałszowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 8 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 WNTcoupe, ściepę zrobisz, wszystko pięknie... ale jak Ci polski rząd akcyze dowali to zmienisz wiarę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WNTcoupe Opublikowano 9 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 część z tej kasy sie przeznaczy na ich wyje... w kosmos <bmw_4> :mrgreen: bo tylko to coś zmieni . sami patole sobie wiążą sznurki. to jest przegięcie żeby takie motywy miały miejsce . ale cóż bo to Polska właśnie ,choć ten kraj mi sie z tym nie kojarzy. a GTW to jak narazie teat za wysoki do rozpracowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi