E34-Patryk Opublikowano 11 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 Nie pamiętam,ale chyba poniżej 50szt.(ze tak nieładnie napiszę :mrgreen: ) jest dzieci. Nasze maxbimmerki wiedzą na pewno. Czemu nie ma nas na liście? Ja już znalazłem krótkie spodenki,żeby w piłke zagrać 1. PIT & Ela 2. tazunio & Ewa 3. Rafałs (myśle ze na 100% bo juz po egzaminach będę) 4. BANAN (na 51% bo moge nie być w stanie ;D [po bibie] ) hehe 5.leszek (na77% praca,lakiernik) 6.harry71 & Alaszi 7.leszekli & Co. (na 80% i może sie uda full obsada 4 osoby) 8.Pola & Mordulec 9.Madziulka&Krzysiek 10.Piotr Gackowski 11.Carlos + Ira 12. Krzysio + Kasia 13. Kabi & Kicia 14. Paula & Patryk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 11 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 Jaka ilość (że tak nie ładnie napiszę - jest tam dzieci)...Kupiłem dzisiaj 50 lizaków (data ważności jest jeszcze na rok), nie wiem czy wystarczy??? Zorganizowałem też w pracy małą zbiórkę przyborów szkolnych, zabawek itp dla dzieci. Dam znać co mam za 2 tygodnie. Dzieci jest ok 40, wiadomo, że nie wszystkie będa tam obecne, gdyż cześć z podopiecznych na weekendy wraca do swoich domów rodzinnych. Dzięki za zangażowanie <bmw_2> :party: <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marc Opublikowano 12 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 Jak zwykle cichutko ,ale wszystko powoli ukadam w calosc.Jak dojdzie do strzelania ,chetnie pomoge .Po szokoleniu i egzaminach tzn.bawilem sie w to kiedys.Z tym nie ma zartow chwila nieuwagi i.. Wiatrowki tez potrafia zaszkodzic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 12 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 Witka temat wiatrówki porzucony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marc Opublikowano 12 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 moze i dobrze troche to nie w tym miejscu .Mozna ,ale to naprawde warunki do tego musza byc ,a tam tego nie bylo niestety. [ Dodano: 12 Maj 08, 20:58 ] Dlugo nie pislaem na temat czekalem .Co innego strzelnica w jakies tam budce ,ale tu w domu dziecka troche to cos nie tak.Do zrobienia ,ale odpowiedzialosc straszna.nie tylko nasza Sorry ze tak pisze ,ale widzialem ci sie zdarzalo ,a nie byly to dzieci tylko dorosli ludzie .wiec chluby gdyby cos napewno by to nie przynioslo.Zawsze chce sie dac jak najwiecej ,ale dla nich to jest cos waznego ,szkoda to zpsuc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 13 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 Witam to była propozycja a nie postanowienie, jak by do czegoś doszło to odpowiedzialność spada na właściciela , a warunki można dostosować do miejsca by było jak najbezpieczniej ,ryzyko jest takie same jak na spotach (było ) bo teraz jak ktoś pomyślał mam na myśli zarząd ryzyko zmalało , pewnie według ciebie najlepiej nie wychodzić z domu bo mi się coś stanie , ale widzialem ci sie zdarzalo ,a nie byly to dzieci tylko dorosli ludzie wypadki chodzą po ludziach , ja należałem do sekcji strzelectwa w WKS Śląsk i podstawowe warunki bezpieczeństwa jak obchodzić się z wiatrówką i jak zabezpieczyć miejsce strzelania znam i wiem jak to zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 13 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 temat z wiatrowka juz zamkniety Panowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 14 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 Wpłaty dla dzieci 1.Madzia & Krzysiek 2.Pola & Mordulec 3.Leszek 4.E34-Patryk 5.Magda&Dziki 6.PIT Razem 280 zł <bmw_3> [ Dodano: 15 Maj 08, 23:01 ] Wpłaty dla dzieci 1.Madzia & Krzysiek 2.Pola & Mordulec 3.Leszek 4.E34-Patryk 5.Magda&Dziki 6.PIT 7.Michu 8.Kasia&Kosa Razem 360 zł uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 16 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 Zmiana PLANÓW !!!! Niestety z przyczyn od nas niezależnych jesteśmy zmuszeni przesunąć termin wyjazdu do domu dziecka w Jedlinie. Aktualna data to 25.05.2008, termin wyjazdu do Książa pozostaje bez zmian ze względu na rezerwacje trasy z przewodnikiem (01.06.2008). Zostanie założony osobny temat wyjazdu do Książa połączony z rozpoczęciem sezonu letniego :gril: Nowa lista uczestników wyjazdu do domu dziecka 25.05.2008: 1. Kosa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 16 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 1. Kosa 2. tazunio i Ewa [ Dodano: 16 Maj 08, 11:12 ] moze spotkamy sie gdzies na miescie i polecimy na kilka(nascie) aut :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madziulka Opublikowano 16 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 1. Kosa 2. tazunio i Ewa 3.Madziulka&Krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
007TS Opublikowano 17 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 Ja niestety musze spasować na 1 czerwca bo do szkoły musze jechaćdo stolicy, a co do 25.05 to zależy jak żonka sie bedzie czuła w końcu to 8 miesiąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 18 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 Wpłaty dla dzieci 1.Madzia & Krzysiek 2.Pola & Mordulec 3.Leszek 4.E34-Patryk 5.Magda&Dziki 6.PIT 7.Michu uklon_bmw 8.Kasia&Kosa 9.Marc Razem 460 zł uklon_bmw uklon_bmw Jako, że wtjazd do dzieci troszkę nam się przesunał, pieniążki dla nich zbieramy do środy 21.05.2008. Następnie jedziemy na zakupy kupujemy słodycze, zabawaki, ubrania. Paragony będą umieszczone na forum. A wyjazd oczywiście wspólny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 19 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2008 1. Kosa 2. tazunio i Ewa 3.Madziulka&Krzysiek 4. Patryk & Paula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 19 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2008 1. Kosa 2. tazunio i Ewa & tato Ewy 3.Madziulka&Krzysiek 4. Patryk & Paula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 20 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 1. Kosa 2. tazunio i Ewa & tato Ewy 3.Madziulka&Krzysiek 4. Patryk & Paula 5. Mordulec ... troche mało ludzi jak na wizyte u dzieciaków ... moze jak nie nazbieramy 10 aut chetnych na wyprawe to przelozymy to na jakis inny termin ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 20 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 jestem za ale nie ma co czekac za dlugo pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 20 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 szczerze mówiąc też nie bardzo Mi pasuje, może zaproponujecie inny termin??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 20 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 Wpłaty dla dzieci 1.Madzia & Krzysiek 2.Pola & Mordulec 3.Leszek 4.E34-Patryk 5.Magda&Dziki 6.PIT 7.Michu 8.Kasia&Kosa 9.Marc 10.Leszek Robert Lipczyński Razem 500 zł uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 21 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 No i my raczej odpadamy,są bardzo małe szanse,żebyśmy pojechali. Paula ma angine,ja auta nie zrobiłem,ziomek do którego mam na zbieżność jechać wyjechał i wraca w przyszłym tygodniu,itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 21 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 Ok, więc akcja zawieszona (nie odwołana) ..... skończą się sesje, wyjazdy, będzie więcej czasu to wrócimy do tematu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madziulka Opublikowano 21 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 czyli że nie jedziemy w niedziele?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 21 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 osobiscie proponowalbym termin 15.06.08, co wy na to ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 21 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 15 jedziemy do karpacza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 21 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 Witam a ja bym zaproponował 31 05 ( sobota ) myśle że dzień wcześniej nie sprawi większego kłopotu . Co wy na to <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi