meles Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2006 Hej! Muszę już stopniowo zregenerwować układ kierowniczy, więc szukam jakiegoś zakładu we Wrocławiu, który zrobi mi to niedrogo w porównaniu z nową przekładnią kierowniczą. Narazie nie wiem do końca, czy to są tylko drążki, ale maglownica też pewnie będzie trochę "luźna". Za wszelkie adresy lub telefony bardzo dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pershing Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2006 Hej , ja niedawno wymianiałem u siebie przekładnie kierowniczą , nie wiem czy jest sens regenerować. Na giełdzie we Wrocku dorwałem elegancka przekładnię , z końcówkami , amortyzatorem , bez zadnych luzów za 100zl <bmw_1> pozdro happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi