borekgt Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Witam! Napewno wiekszosc z nas slyszy specyficzny dzwiek w BMW seri 5 i innych chyba tez ale nie wiem, kiedy wsadzimy kluczyk i przkrecimy. Nie wiem jak go nazwac ale jest on mi bardzo pilnie potrzebny w formie mp3 lub innego formatu. Ja kojaze dzwiek i jest to cos w stylu gong gong gong. Prosze nie pisac o nagrywaniu na dyktafon itp bo nie o to chodzi. JEst to mi bardzo potrzebne. Licze na wasza pomoc. JEsli uda wam sie bede wam lezal u kolan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SataN Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Witam! Napewno wiekszosc z nas slyszy specyficzny dzwiek w BMW seri 5 i innych chyba tez ale nie wiem, kiedy wsadzimy kluczyk i przkrecimy. Nie wiem jak go nazwac ale jest on mi bardzo pilnie potrzebny w formie mp3 lub innego formatu. Ja kojaze dzwiek i jest to cos w stylu gong gong gong. Prosze nie pisac o nagrywaniu na dyktafon itp bo nie o to chodzi. JEst to mi bardzo potrzebne. Licze na wasza pomoc. JEsli uda wam sie bede wam lezal u kolan brakuje mi tu ikonki "drapię się po jajkach i myślę" tak nie do końca wiem o czym mówisz, u mnie robi się tylko chyba jakieś "ding" a nie "gong" :party: ale to w 3 a nie w 5 i w e36 próbowałem to nagrać ale cuś nie specjalnie telefon ma ochotę wyłapać ten dźwięk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 seria 5 hmmm (jaki model?-.../E34/39/...? -benzyna ? diesel ? silnik M??B?? bo jak dla mnie (fana BMW) to każdy silnik a seria 5 sporo ich oferuje to każdy chodzi inaczej i ma specyficzny dzwięk. gong gong benzynie - to juz po panewkach :mrgreen: taki żart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowa Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Może przekręcasz zawsze o pełnej godzinie i zegar wystukuje :mrgreen: albo u Ciebie na "wiosce" jest zawsze poniżej 3stopni celsjusza :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi