Gość Mordulec Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Jak w temacie , orientuje sie ktos czy w kazdej E32 z silnikami od 3,5 w góre seryjnie montowano dyfry ze szperą :?: <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 mysle ze nie! poniewaz w tamtych latach BMW było robione pod klienta i zalezy jakie miał wymagania i ile płacił! napewno nie standard! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 cos sie szykuje :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 moze koledze pomaga :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaspri84 Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 hehe,widze seria7 sie spodobala :wink: I fajnie,to wspaniale samochody bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Predator Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 hehe,widze seria7 sie spodobala :wink: I fajnie,to wspaniale samochody bmw_beer Hehehe mnie tak się spodobała, że musiałem koniecznie kupić uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Nie kazde, moja np. nie miala (535i e34) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDSerek Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Jak w temacie , orientuje sie ktos czy w kazdej E32 z silnikami od 3,5 w góre seryjnie montowano dyfry ze szperą :?: <bmw_1> kolega ma taka na sprzedaz w zajebiaszczym stanie z konkret wyposarzeniem wlasnie 3.5 ze szpera rocznik 90 ...jest we wro ma xenony niska cena wiecej info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tukan Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Z tego co mi wiadomo,w standardzie szepre miały tylko M-Powery. Reszta miała na zamówienie. Tylko jak kupisz E32-nie wykorzystuj szpery do driftu,proszę Cie-szkoda autka. uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi