Rybka318is Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Oceńcie sami :mrgreen: .Najbardziej to mi się podoba tytuł,pasuje :lol: http://moto.allegro.pl/item345475716_okazja_fajne_bmw_.html#photo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaszi Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Boze widzisz i nie grzmisz :!: :!: co tu sie stało z tym BMW :?: :?: To moze miało byc Dodge Viper ale to nie ten styl ani model do robienia takich wynalasków :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harry Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 nie no pytanie_bmw trzeba przyznac prze hu.... zajebi..... jezusicku chrystusiczku co to takiego <bmw_4> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterOKL Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Matko Bosko Jehowa :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SataN Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Oceńcie sami :mrgreen: .Najbardziej to mi się podoba tytuł,pasuje :lol: http://moto.allegro.pl/item345475716_okazja_fajne_bmw_.html#photo do d....y bo klimy nie ma :shock: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybka318is Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Chłopaki ja mam Bunie w kolorze TechnoViolet,doradźcie jakiego koloru pachy pasowały by u mnie :mrgreen: . Myślałem nad żółtymi,albo może coś od różu bmw_beer .A i kolega ma mi załatwić lewe skrzydło z F16 i myślę go wrzucić na tylną klapę,powinno się nieźle prezentować :mrgreen: <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FeelDy Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 ja bym paski polecił seledynowe do tego duza nakljekie PIONIERR na tylna szybe na przednia jeszcze wiekasza SONY ! jak juz chcesz pakowac skrzydła to wez 2 !! i zamontuj po dokach pionowo na klapie !!! najlepiej to te stateczniki bedzie wygladała jak F14 i jeszcze ku..wski wlot na masce np: z evo 8! mhmm ja bym tak zrobił i płomienie po bokach :] ! koniecznie ,zadnych alusow najlepiej prezentuje sie na kołpakach przyczepionych na spinki i pomalowanych pedzlem do tego progi od kadeta ! ... ale mam wizje mogl bym tjunigowac wiejskie fury ale bym sie dorobił!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WNTcoupe Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 co Wy chcecie od chłopa może podobały mu sie pasy które kupił wczesniej a pózniej dokupił auto. ogólnie to chyba do odratowania ,zacny motor tylko stan pewnie przed generalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybka318is Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Ja tak myślę że może zaparkował kiedyś furę na środku jezdni a akurat był remont i jak odmalowywali pasy to mu polecieli po aucie :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dalmat Opublikowano 3 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 Oj ale się czepiacie może na jego wsi to pasy na czasie są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziqsek Opublikowano 17 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 jaaaaaaaaaaaaaaa <bmw_1> ja go chce !!!!!! Kup mi ktorys bede sie wozil po miesice i kazda lala bedzie moja <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rychu1976 Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 mnie się wydaje że on jest elementem skoczni narciarskiej :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi