radzio Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 na wolnych obrotach na benzynie chodzi nierówno,czasami zgasnie,jak dodaje gazu to sie dławi i gaśnie,no ale jak podczas jazdy depne do podłogi to rwie do przodu,czy to wina przepływomierza?silnik m20b25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 raczej bierze lewe powietrze, sprawdź przewód dolotu miedzy przepływomierzem a kolektorem, może być pęknięty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuk Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 ja tak miałem ze zwaloną przepływką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
garfield Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 ja miałem podobnie po podłaczeniu do komputera wyszlo ze to przeplywka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGNUS Opublikowano 21 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2008 WITAM JA MIAŁEM PODOBNY PROBLEM TEŻ MYŚLAŁEM ŻE TO PRZEPŁYWKA ALE SIE MYLIŁEM BYŁ TO PONTECIOMETR PRZEPUSTNICY TAK ZWANY REGULATOR WOLNYCH OBROTÓW KUPIŁEM NOWY BO MÓJ MECHANIK MI POWIEDZIAŁ ŻE STAREGO SIĘ NIE OPŁACA KUPYWAĆ A NA KOMPUTEŻE NIE WYKAZAŁO ŻE JEST ON WALNIĘTY 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 21 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2008 WITAM JA MIAŁEM PODOBNY PROBLEM TEŻ MYŚLAŁEM ŻE TO PRZEPŁYWKA ALE SIE MYLIŁEM BYŁ TO PONTECIOMETR PRZEPUSTNICY TAK ZWANY REGULATOR WOLNYCH OBROTÓW KUPIŁEM NOWY BO MÓJ MECHANIK MI POWIEDZIAŁ ŻE STAREGO SIĘ NIE OPŁACA KUPYWAĆ A NA KOMPUTEŻE NIE WYKAZAŁO ŻE JEST ON WALNIĘTY 8) regulator wolnych obrotow to krokowy!-regulator biego jałowegu, a u ciebie czujnik połozenia przepustnicy!- ta sa dwie rozne rzeczy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx_sz Opublikowano 21 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2008 Sprawdz przepływke czy sie nie zacieła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGNUS Opublikowano 21 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2008 kolega ma racje co do mojej adnotacji :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio Opublikowano 23 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 przepływka sie w środku rusza normalnie,tylko że teraz jeszcze lepszy problem,bo padła mi pompka paliwa,nie wiem czy z e-36 2.0 24v sie nadaje do e-34 m20b25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 jezeli wyjcia ma tak samo to bedzie pasowała! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ComTom Opublikowano 14 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Nie bedzie pasowala bo ta twoja ma regulator cisnienie w głowiczce i glowiczka jest metalowa pod katem 90 stopni z e36 jest prosta z platikowa glowiczką POwodzenia koszt na allegro to 179 zl zamiennik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi