garfield Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 witam mam pytanie jak myslicie czy przepływomierz powietrza z silnika m20 b25 bedzie pasował do m20 b20 pytam bo moge kupic taki dosc tanio dzieki za podpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo320 Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Witam. U siebie w aucie silnik m20b25 mam przepływke nr końcowy 083 z m20b20 i wszytko działa jak należy. Przypuszczam, że w drugą stronę będzie też wszytko działać. P.S. Jak już kupisz może sie wymienimy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
garfield Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 witam dopiero teraz sie odezwalem bo nie mialem kiedy kupilem ten przeplywomierz i chetnie bym sie zamienil ale nie dziala sprzedali mi padniety a kasy zwrocic nie chca pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi