Gość skasuj Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2006 Witam , doszly mnie sluchy , iz te 2 silniki sa takie same jak w e-30 roznia sie jedynie glowica . Do czego zmiezam , jezeli roznia sie tylko glowica , powinien pasowac w orginalnce mocowania e-30 ? Czy ktos cos slyszal , widzial wie itd na ten temat ? Jezeli faktycznie tak jest to jak narazie swapik sie szykuje , zamiast suszarki 194 konie chodznikiem nie chodza : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk325e36 Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2006 Słyszałem o wsadzaniu całego silnika m50 i widziałem nawet wystawione do sprzedaży , ale raczej ze swapem Ci nie pójdzie jakby pasowało to byłoby pewnie o tym głośno. Masz tu stronkę jest trochę o żeźbieniu w bawarach. http://www.bmwmpowerclub.com.pl/ Pozdro <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2006 Juz wszystko sie dowiedzialem , pasuje bez wiekszych problemow 2,5 24v do e-30 wystarczy w nim zmienic pompe oleju i miske oleju z innego modelu . Potem najwiekszym problemem jest elektryka : ) Ale juz posiadam wszystkie zdjecia , takiego swapa opisy i zdjecia elektryki i wiazek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 jesli doriwesz m50 z e34 to masz o wiele klopotu mniej niz m50 Z E36 bo w e34 sa takie same umiejscowienie mocowac co w e30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 Dokladnie , tak samo miska pasuje z pompa oleju . A od e-36 musial bym zmieniac miske i pompe Wiec jak cos e-34 bedzie trzeba szukac , cholera najbardziej zaluje ze mialem taka do kupienia na czesci za 1200 zl po dachowaniu lekkim ... Ale znajdzie sie do wakacji jeszcze pelno okazji ; ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi