tomi5 Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Witam zastanawiam się nad zmianą samochodu co sądzicie o tej piątce może czegoś sie dopatrzycie http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C4942903 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harry Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 ja sadze ze syta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaszi Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Ja mysle ze na tych felgach co ty masz pokazane na swoim BMW była by jeszcze lepsza ale jest spoko <bmw_1> ładna i wieksza pojemnosc posiada :twisted: podoba mi sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi5 Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 No właśnie i jak by dobrze poszło to został bym przy swoich felach bo po rozmowie wstępnej nie był zainteresowany takimi felgami ze względu że jeździł na takich i mówi że strasznie rzuca itd. A możecie powiedzieć coś o silniku, jak sie sprawuje, awaryjny itd. -jak z częściami -pasek czy łańcuszek?? -kable WN jaka cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaszi Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 W tym aucie jest cos nie tak ale moge sie mylic zauważył to mój znajomy jak to ma pojemnosc 3.5 i tylko 211KM nastepna sprawa "gril" jak to jest rok 91 to jest inny gril te starsze typy były mniejsze moze koles zmieni albo była bita :wink: ok. Teraz silnik on jest seryjnie taki czy to składak bo mi sie wydaje ze on ma byc tak zabudowany jak to jest w e34 :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi5 Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Nie nie te silniki wychodziły tylko do 92r i nie były zabudowane dopiero 4.0 i 3.0 byłu zabudowane, co do grila maski kierownicy to w sumie sie nie dziwie koles miał kase wstawił skóre od Mki gril i maske po lifcie, jak by buda bylo po lifcie to by tez miała kierunki z boku, tak mi sie wydaje. Aha i te silniki maja tylko 211KM to te same co w siódemach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Od dawna szukam E34 535,tą też oglądałem na alledrogo. Z grilem jest też taka ewentualność,że na zamówienie wyszedł z fabryki na takim grilu. Motor jest na łańcuchu,jest to sprawdzona jednostka,jeśli zmieniasz olej,sprawdzasz poziom płynu chłodzącego itd,to zrobisz nim nawet milion km. 211 koni z 3.5litra zapewnia świetne osiągi(moment obrotowy coś ok.300Nm jak dobrze pamiętam) i nie jest zbyt wysilony,dlatego jest baaardzo żywotny. Dla mnie to najlepsza jednostka napędowa jaką wypuściło BMW. Z częściami nie ma żadnego problemu(sam pytałem) ceny takie jak do innych modeli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi5 Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 E34_Patryk ale jak by nie patrzec 99% E34 jeżdzących w polsce jest bitych, najważniejsze żeby był dobrze zrobiony nic sie nie działo z zawieszeniem trzymał zbierznośc itd. takie rzeczy jak szeroki grill i maska w E34 z 91r. mnie nie przerażają bo jak bym miał kase to bym tez tak u siebie zrobił wstawił bym klime skóre i wymienił silnki a później chcąć sprzedać słyszał bym opinie że to trup itd., A ty co o niej myślisz rozmawiałem z chłopakiem mówił ze silnik naprawde chodzi jak zegareczek wiem wiem ludzie dużo rzeczy mówią ale jak by to okazało się prawdą?? czyz nie opłacało by się pokusić, czy to opciach E34 z 91r na szerokiej masce i grilu :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Wygląda pięknie, cena fajna... lecz do Sochaczewa troszkę jest. Ja bym nie ryzykował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaszi Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 uuuuuuu :shock: ale sie wtopiłe nie wiedziałem ze takie produkowali :!: :!: :!: Ale dzieki za wyjsnienie <bmw_3> pozdos <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Savil Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 autko z charakterem lecz też popieram zdanie Tazunia iż ryyko jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rychu1976 Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 ale ciekawe jest to że jest z sochaczewa a tablice ma z mojego miasta czyżby nie dojechał do domu ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi