Savil Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 w przyszłości interesuje mnie te dwie bunie wiec proszę Was o pomoc w wyborze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 w przyszlosci ciezko bedzie znalezc dobre E30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaszi Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Co tu pisac wpadnij na spota i pogadaj z ludzmi co maja e30 i e36 tak jak ja to zrobiłem pogadałem z paroma osobami i sie dowiesz co masz wybrac ja dalej nie mam pojecia :wink: A w przyszłosci to będą bunie tansze wiec mozna pomyslec nad kupnem jakiegos innego modelu np.e34 2.5i <bmw_3> <bmw_3> <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harry Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 chlopie nim ty osiagniesz wiek godny do prowadzenia pojazdu to tych modeli w dobrym stanie nie zastaniesz radze zbierac na cos nowszego kase typu e34 e38 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pershing Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 cos nowszego kase typu e34 to faktycznie strasznie nowy samochód , kupiłem rok temu i do dziś same kłopoty A realnie to może jakieś E36 z końca produkcji jeszcze znajdziesz w przyzwoitym stanie , ale sadziłbym sie na E46 za dwa lata jeszcze troche stanieją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harry Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Pershing mi chodzilo o e46 tylko sie machlem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaszi Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 tazunio kiedys dał na forum ładne i syte <bmw> tu masz link i zobacz :!: :!: :mrgreen: http://www.forum.maxbimmer.pl/topics5/m5-g-power-hurricane-vt7613.htm jak ktos planuje nabyc jakies tam nowe autko :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi