Dominik89vr Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 hmmm ja mysle rozrzad popatrz czy wszystko zrobiles poprawnie pozdrawiam <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Co do zaworów to ma być 0.25 na wydechu i ssaniu tak naprawdę to ma być na ssaniu 0,20 a na wydechu 0,25 ale tu na forum inni koledzy się wypowiadali że ma być na ssaniu 0,25 i na wydechu 0, 30 więc wybór należy do ciebie a jeżeli masz hydro regulatory to nic nie ustawisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowa Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Co do zaworów to ma być 0.25 na wydechu i ssaniu tak naprawdę to ma być na ssaniu 0,20 a na wydechu 0,25 ale tu na forum inni koledzy się wypowiadali że ma być na ssaniu 0,25 i na wydechu 0, 30 więc wybór należy do ciebie a jeżeli masz hydro regulatory to nic nie ustawisz Sprawdź książkę, a jak dalej nie wierzysz to zapytaj w serwisie :!: Ma być 0,25 na każdym zaworze po kolei :idea: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Witka zgadza się masz rację ale mnie uczyli że na wydechu luz ma być o 0,05 większy od ssącego ze względu na to że wydechowy nagrzewa się bardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowa Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 mnie uczyli że na wydechu luz ma być o 0,05 większy od ssącego ze względu na to że wydechowy nagrzewa się bardziej Mnie również, ale jak widać w <bmw> chyba się nie nagrzewa :twisted:. Szczerze powiedziawszy jak sam się dowiedziałem to też byłem zdziwiony :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi