krzysieksc Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Witam. Pod czas deszczu moje e36 strasznie paruje.... nadmuch sobie nie daje rady... Podejrzewam filtr pylkowy... dodam ze jest to wersja z klima... w którym miejscu znajde ten filtr iczy napewnojest to jego wina??? Z góry dzieki za wszysktie info. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SataN Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Witam. Pod czas deszczu moje e36 strasznie paruje.... nadmuch sobie nie daje rady... Podejrzewam filtr pylkowy... dodam ze jest to wersja z klima... w którym miejscu znajde ten filtr iczy napewnojest to jego wina??? Z góry dzieki za wszysktie info.pozdrawiam tak, na pewno jego wina, za chowkiem pasażera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 było już sporo pisane na forum o filtrze przeciwpyłkowym, poszukaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Kolego jak wersja z klimą to proszę: :arrow: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=11803&highlight=filtr+kabinowy+e36 A z własnego doświadczenia wiem że jak włożysz nowy filtr to trzeba go docisnąć w kierunku konsoli, żeby móc zamknąć pokrywkę od niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysieksc Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 dzięki wielkie za pomoc:) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo0104 Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Ja w swojej mialem tak ze ta klapka od filtra byla niedopieta i tam uciekalo powietrze:( sprawdz najpierw zapiecie tego filtra moze tam jest nieszczelne poprostu:) zanim zainwestujesz w nowy filtr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beryl Opublikowano 18 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 czy w E30 z klimą ten filtr jest mniej więcej w tym samym miejscu co w E36?. Szukałem ale nie znalazłem, wszystkie informacje tylko do E36. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi