BODZIO Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 witam mam problem i jednoczesnie pytanie do posiadaczy e 34 . Glownie chodzi o podlaczenie centralnego zamka , wszystko od alarmu mam juz podlaczone tylko jest taki problem ze sterowanie centralnym w bmw jest w jednym kablu zamykanie i otwieranie a co jest smieszne jak sie zamyka to idzie plus a jak sie otwiera minus , i to wszystko w jednym kablu a centralka wymaga podlaczenia jednego kabla do zamykania a drugiego do otwierania i sa to oba minusy powiedzcie mi gdzie mam podlaczyc kable od sterowania centralnym zamkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid325 Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 Kolega w mondeo miał coś podobnego jak chciał zamontować pilota i jakoś wykombinował to na dwóch przekażnikach Tyle moge doradzić <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matrix Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2006 mrzekaznijk z 20zł mam co zmienia sterowanie z minausa na plusy i wtedy podłączysz moje gg 1107515 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi