Gość Mordulec Opublikowano 1 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 Mam pewien malutki niedosyt ze filmik nieukazal do konca jak wiele sie dzialo(a dzialo sie wiecej niz zwykle Kaspri tym razem to moja wina , jakies delirium mnie napadło i to co latałes REWELACYJNIE przez wode niestety nagrało sie w fatalnej jakos mega telepawka dlatego niestety musiałem lekko to okroic ale nastepnym razem taką popisową jazde nakrecimy ze statywu <bmw_2> Jedna sprawa mnie zastanowiła: pojawił sie napis Kaspri 730i ACS,a później jak stawaliście na kresce było już 735i ACS. Heh faktycznie pomyłka , zaraz poprawie tak jak ma byc i przesle nowy filmik na serwer powinno byc oczywiscie 730i AcS :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenon Opublikowano 1 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 Filmik super ,pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 1 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 Poprawione podpisy i filmik lekko zmodernizowany , pare ujęc inaczej zmontowanych :wink: http://www.maxbimmer.pl/gosc/klip/kwiecien-poprawka.wmv bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaspri84 Opublikowano 1 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 Marcin,to ze ja sie pobawilem to nic!! Bardziej myslalem o tobie w nowym autku itp. Filmik super,znasz sie na rzeczy bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 1 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 Marcin,to ze ja sie pobawilem to nic!! Bardziej myslalem o tobie w nowym autku itp.Filmik super,znasz sie na rzeczy bmw_beer Heh "przez Ciebie" się nakręciłem teraz na E32 i cos czuje ze będzie to nieuleczalne bmw_beer 7demka nie dosc ze super wygląda to jest czym pojezdzic <bmw_3> <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 2 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 Marcin,to ze ja sie pobawilem to nic!! Bardziej myslalem o tobie w nowym autku itp.Filmik super,znasz sie na rzeczy bmw_beer Heh "przez Ciebie" się nakręciłem teraz na E32 i cos czuje ze będzie to nieuleczalne bmw_beer 7demka nie dosc ze super wygląda to jest czym pojezdzic <bmw_3> <bmw_1> Podzielam zdanie Marcina, więc tak łatwo nie odpuszcze mu "siódemy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 4 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 siodemka siodemka ale kanciak w garazu tez musi stac co do filmiku w koncu mi sie forum naprawilo i moglem zaciagnac, jak zwykle REWELACJA, tym razem mnie nie bylo ale juz nie dlugo... pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 5 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Witaśka właśnie obejrzałem filmik i tylko mogę powiedzieć szkoda że mnie nie było i w ogóle mam teraz mało wolnego czasu (praca ciężka praca ) . Z relacji filmowej wygląda że była przednia zabawa. Pozdrawiam :mrgreen: <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi