kaspri84 Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Oj bo sobie zaraz przypomne kto mnie podpuscil na jeziorko :!: :wink: Sprzeglo zrobie to i nuta bedzie mial problem :wink: bmw_beer Nie no ,kto nie byl ,wiele stracil. choc byly male zale ze nie ma rafala z muzyką i banana z jego wypasionym bagaznikiem :wink: ale poradzilismy sobie. I nie powiem,nie tylko faceci na kresce dali rade <bmw_2> A ja niedosc ze mam osobistego strazaka to dzis okazalo sie ze jeszcze drivera od wyscigow i nauczyciela-dzieki Marcin za pomoc i lekcje <bmw_2> [ Dodano: 21 Kwiecień 08, 02:33 ] No i niezapominajmy o kims bez kogo trasa do Skarbiego nie bylaby taka hmm,powiedzmy emocjonująca i fajna. No mi sie troszke pognalo do Olawy i trzeba bylo czekac ale na miejscu pierwszy byl jak zwykle on :party: Podrowionka Leszek <bmw_2> bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Oj bo sobie zaraz przypomne kto mnie podpuscil na jeziorko Hehe przez chwile była czysta po kąpieli :lol: Nie no ,kto nie byl ,wiele stracil. choc byly male zale ze nie ma rafala z muzyką i banana z jego wypasionym bagaznikiem To sie zgadza , bez Rafała troche cicho było na spocie no i bez strzelaniny było tym razem :gril: dzieki Marcin za pomoc i lekcje <bmw_2> Heh 7dema ma potencjał ale to nie honda ze trzeba ja wkrecac w kosmiczne obroty a co do pojezdzenia na next spocie to sie polecam , swietne autko i kurcze przez Ciebie zatęskniło mi sie do komfortu , chyba sie starzeje :lol: i jeszcze ten zakład oj chyba kroi sie 7demka na ten sezonik :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harry Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 spocik ekstra Mordulec fakty niedlugo jako pasazer kaspri84 naprawde ta twoja siudema to potwor masakrycznie ale czekam na skonczenie remoncika i zobaczenie co potrafi na pelnej mocy moze wkoncu dojdziesz do piatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 mam fotki z ,,wodowania'' siódemki :wink: wszystko dzisiaj wieczorem pójdzie do Mordulca i niebawem pojawi się w galerii spot był jak zawsze fajny <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Szczerze mówiąc, to chciałabym to zobaczyć, jak Marcin daje mi swoje ukochane autko ale zakłąd jest, świadkowie byli, nawet na zdjęciu jest wszystko uwiecznione, także za niedługo i ja stanę na kresce :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: A spocik jak zwykle udany, atmosferka super bmw_beer <bmw_3> :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Jak ktos ma fotki do opublikowania to polecam się pamięci , mozna przesłac na mojego maila mord@go2.pl <bmw_2> bmw_beer :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 a mi niestety nie udało się być, czekam na filmik <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nuta Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Witam mam prosbe jak ktos bedzie lecial na nastepnego spota z okolic Poznania to bede mial prosbe i prosze o kontakt Michu ma moj telefon Pozdro nuta [ Dodano: 22 Kwiecień 08, 20:39 ] Płacę jak za Prezydenta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Witka widzę że akurat jak mnie nie było to się wiele działo więc z niecierpliwością czekam na relacje filmową ze spota . Co a zakład i między kim a kim ?jeśli można wiedzieć :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Kilka fotek ze spota :gril: .... a za jakies pół godzinki bedzie cała paczka fotek do pobrania bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaszi Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Zdjecie pierwsze to nie z tego spotu to był rajd Paryz Dakar :gril: kaspriego :mrgreen: a 6-ste zdjecie to jest nielegalny handel kiełbasą z ogniska "i moze frytki do tego" jestem ciekaw czy Mordulec czy dostałes to zdjecie z zawarciem zakładu :!: :!: :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Savil Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 ogólnie było zaje****** 8) pogoda dopisała a kiełbaski pierwsza liga :gril: i samochodziki jak należy...miodzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 nielegalny handel kiełbasą z ogniska "i moze frytki do tego" Hehe prawie jak MakDrajw :gril: :lol: :lol: :lol: jestem ciekaw czy Mordulec czy dostałes to zdjecie z zawarciem zakładu Fotka z zakładu tez jest :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Savil Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 tylko mogliśmy jeszcze kierować motorowców w przeciwna stronę to w ogóle było by kozacko ale nie ma co narzekać <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Link do fotek cała paczka 30 mega : http://www.maxbimmer.pl/gosc/TEMP2/spot-kwiecien.rar :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaszi Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Fotki spoko zakład jest a ja jestem na jednej tylko focie i to gdzies dalekooooooo :wink: ale nie oto chodzi bedzie jakis filimik :?: :twisted: Savil co do motorowców to tam był zlot "motorowców" podobno a koło nas migały skuterki i rowerki wiec co my za drogowskaz mielismy robic :?: <bmw_1> A zlocik spoko było i jazda z siechnic do skarbiego hehe jak zmieniłem srodek lokomocji na wiekszy :mrgreen: <bmw> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 ale nie oto chodzi bedzie jakis filimik :?: Filmik oczywiscie bedzie ale niestety z lekkim poslizgiem , mysle ze dopiero koło soboty , siła wyższa :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaszi Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 spoko spoko wazne ze bedzie <bmw_3> <bmw_3> <bmw_3> <bmw_3> :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenon Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Spocik był udany , super foty , pozdro dla obecnych i do zobaczenia na nastempnym spocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowa Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Filmik oczywiscie bedzie ale niestety z lekkim poslizgiem , mysle ze dopiero kołosoboty , siła wyższa :? :?: :?: :?: <bmw_3> <bmw_3> <bmw_3> :?: :?: :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Filmik oczywiscie bedzie ale niestety z lekkim poslizgiem , mysle ze dopiero kołosoboty , siła wyższa :? :?: :?: :?: <bmw_3> <bmw_3> <bmw_3> :?: :?: :?: Przez łikend przeciez była przeprowadzka serwerowa i nie było możliwosci wrzucenia klipa , dzisiaj wieczorkiem przesle i wrzuce linka do tego tematu bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowa Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Filmik oczywiscie bedzie ale niestety z lekkim poslizgiem , mysle ze dopiero kołosoboty , siła wyższa :? :?: :?: :?: <bmw_3> <bmw_3> <bmw_3> :?: :?: :?: Przez łikend przeciez była przeprowadzka serwerowa i nie było możliwosci wrzucenia klipa , dzisiaj wieczorkiem przesle i wrzuce linka do tego tematu bmw_beer Sugerowałem się sobotą, a o przeprowadzce nie miałem pojęcia uklon_bmw bmw_beer <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Klip ze spota juz do pobrania : http://www.maxbimmer.pl/gosc/klip/kwiecien.wmv ... tradycyjnie proponuje kliknac prawym myszki i zapisac obiekt docelowy jako ... Miłego oglądania bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaspri84 Opublikowano 1 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 hmm,w zwiazku z niepokojącym brakiem komentarzy na temat filmiku ja cos napisze. Marcin,odwaliles kawal dobrej roboty(jak zwykle zreszta) bmw_beer Mam pewien malutki niedosyt ze filmik nieukazal do konca jak wiele sie dzialo(a dzialo sie wiecej niz zwykle :wink: ) ale czego zabraklo na filmie ,bylo na fotach wiec jest oka <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 1 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 He,he obejrzałem klipa,spoko,szkoda,że nie miałem jak przyjechać. Jedna sprawa mnie zastanowiła: pojawił sie napis Kaspri 730i ACS,a później jak stawaliście na kresce było już 735i ACS. Przez chwilę sie zastanawiałem,ale przecież rozmawialiśmy z Marcinem o tej bumie i mówił,że to 735. Widze,że Michu był,a jego ciężko spotkać,no trudno,nadrobimy te braki. bmw_beer Filmik zmontowany jak zawsze świetnie. <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi