Harry Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 coraz blizej 20 a widze frekfencja malutka !! co sie z wami dziej ludzie w weekend trzeba sie bawic <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterOKL Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 co sie z wami dziej ludzie w weekend trzeba sie bawic <bmw_1> dokladnie, tym bardziej, ze niedziela to dzien cwela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harry Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 dokladnie, tym bardziej, ze niedziela to dzien cwela czemu tak sadzisz ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterOKL Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 bo nie ma co robic, wiec zamiast siedziec w domu powinno sie gdzies wybyc, np. na spot :gril: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harry Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 heheh i tu masz racje popieram twoje mysli ;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaszi Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 A moze woli isc kots do Koscioła od 6.oo do 18.oo... A lista to tylko ci co jada na 100% reszta zrobi nam niespodzianke i..... nie wpadnie :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madziulka Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 no niestety nie wszyscy maja tak fajnie ja Wy i ja :lol: niektorzy np. pracuja nawet w niedziele lub mają szkołe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harry Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 ja tez pracuje !! ale na spota zawsze znajde czas !! a nie ucze sie bo mam juz wszytkie tytuly typu: profesor docent doktor habilitowany itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenon Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 1.Mordulec & Pola 2.Filip 3.Forest 4.Patryk & Paula(jeśli nie zrobie japończyka to wbijemy mondeasem 5.Alaszi 6.Rafałs 7.Tequila i może ktoś jeszcze... 8.harry71 9.Madzia%Dziki 10.Madziulka&Krzysiek (95%) 11. mat na 60% 12.zenon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arekbier Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Witam panie i panowie ,jaki program wam przyświeca?. Jestem nowy i niewiem czy można się przyłączyć. To zamknięta impra znajomków pytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madziulka Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 ja tez pracuje !! ale na spota zawsze znajde czas !! a nie ucze sie bo mam juz wszytkie tytuly typu: profesor docent doktor habilitowany itp no to tylko pogratulowac w tak młodym wieku :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stefan1986 Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 1.Mordulec & Pola 2.Filip 3.Forest 4.Patryk & Paula(jeśli nie zrobie japończyka to wbijemy mondeasem 5.Alaszi 6.Rafałs 7.Tequila i może ktoś jeszcze... 8.harry71 9.sebastianforys 10.Madzia%Dziki 11.Madziulka&Krzysiek (95%) 12. mat na 60% 13.Stefan1986 ja dolacze w olawie na shellu;) <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaszi Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 arekbier witam Cie tez ale tu zacytuje "Jestem nowy i niewiem czy można się przyłączyć. To zamknięta impra znajomków" Ja tez byłem nowy i powiem Ci jedno to nie jest impra dla znajomków bo tez miałem pierwszy raz spotkanie z ludzmi maxbimmera i jest zajefajna atmosfera <bmw_2> pozdro. <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harry Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Witam panie i panowie ,jaki program wam przyświeca?. Jestem nowy i niewiem czy można się przyłączyć. To zamknięta impra znajomków powiem tak zapraszmy godzina 11:00 ogrodnictwo siechnice <bmw_2> <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arekbier Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Dzięki .Oczywiście potwierdze obecnośc jak wyrwe wolne. Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiewióra Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Naszej ekipy niestety nie bedzie na spocie Tego dnia jest KJS w Nysie na który się wybieramy http://www.kjsnysa.go.pl/ Jednak wszystkim beemkowiczom życzę udanego spotu i oby pogoda dopisała w niedzielny dzionek <bmw_3> Pozdrawiam- Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 jak Dziki jakąś miejscowke w bagazniku znajdzie to i ja sie zabiore woda w akwarium już zmieniona :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aga Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Witam i pozdrawiam!!!!!!!! Życzę miłego spotu na lotnisku. Ja niestety pracuję i to w dodatku cały weekend. Można mnie odwiedzić na stacji Orlen w Brzegu. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszek Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 1.Mordulec & Pola 2.Filip 3.Forest 4.Patryk & Paula(jeśli nie zrobie japończyka to wbijemy mondeasem 5.Alaszi 6.Rafałs 7.Tequila i może ktoś jeszcze... 8.harry71 9.sebastianforys 10.Madzia%Dziki 11.Madziulka&Krzysiek (95%) 12. mat na 60% 13.Stefan1986 14.leszek 75%(o ile odbiore siudeme z warsztatu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaspri84 Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 1.Mordulec & Pola 2.Filip 3.Forest 4.Patryk & Paula(jeśli nie zrobie japończyka to wbijemy mondeasem 5.Alaszi 6.Rafałs 7.Tequila i może ktoś jeszcze... 8.harry71 9.sebastianforys 10.Madzia%Dziki 11.Madziulka&Krzysiek (95%) 12. mat na 60% 13.Stefan1986 14.leszek 75%(o ile odbiore siudeme z warsztatu) _15.kaspri (mialo mnie niebyc ale Boss Mordulec zmobilizowal wiec do zobaczenia w siechnicy) <bmw_2> [ Dodano: 20 Kwiecień 08, 15:46 ] I juz po Bylo fajosko,pogoda dopisala. Dzieki Mordulcowi za cenne wskazowki bmw_beer Postaram sie jaknajszybciej zrobic defekt zeby autko moglo w pelni pokazac kto rządzi :wink: A nie dopiero zaczynalo gonic jak trzeba na wyzszych predkosciach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marc Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Milo ,przyjemnie jak na klub przystalo ,nie frekfencja tu ma znaczenie .Przyjemnego wieczoru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Heh konkret spocik , kto sie przestraszył pogody ten wtopił bo na lotnisku mega ciepło było i nie mowie o ognisku :gril: Atmosferka jak zwykle rewelacja i do tego duzo ścigania było bmw_beer :drunk: no i chyba sie przesiadam na serie 7-dem :drunk: <bmw_1> Kaspri furka rewelacja w prowadzeniu , sprzegło poprawisz i wiekszosc furek do wciagniecia bedzie no moze poza Nutą bo On tam ma jakies dziwne mody w tym silniku niby bez Vanosa a wciaga ludzi na Vanosie :lol: No i gratulacje dla Marc'a w takim stanie 5tki to juz dawno nie widziałem , plastiki tapicera wszystko jakby miesiac temu z fabryki wyjechała <bmw_2> <bmw_1> bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaszi Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Mordulec jak bawarka jak zakład jest :!: :!: :!: sa swiadkowie zdjecie ze zaklad przyjety wiec tylko czekac jak wpadniesz na jakiegos spota jako pasażer :mrgreen: spocik fajny mozna powiedziec ze sama wytrwała grupa wpadał :!: :!: :gril: bedzie jakis filmik jak kaspri smigał po wodzie i autko studził :?: :?: pozdro <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Mordulec jak bawarka jak zakład jest sa swiadkowie zdjecie ze zaklad przyjety wiec tylko czekac jak wpadniesz na jakiegos spota jako pasażer Hehe no nie da sie ukryc , zakład jest , fotki są swiadków tez sie kilku znajdzie :lol: bedzie jakis filmik jak kaspri smigał po wodzie i autko studził hehe tytuł bedzie "jak szybko domowym sposobem umyc/pobrudzic serie 7dem" :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaszi Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 hahahaha :lol: podobno maseczka z błota pomaga zobaczymy czy zda relację i z tego typu wymagan mi sie wydaje ze studził ja :!: bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi