janusz318i Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 co to jest?? [ Dodano: 7 Kwiecień 08, 21:34 ] to samo od drugiej strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuk Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 ja myślę że jest to jest kabelek i jakiś czujnik :mrgreen: bardzo ciężko powiedzieć - jeśli to przód to może czujnik temperatury? W której części auta, jakie to właściwie auto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaszi Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 na zdjeciu nr 1 idzie przewód i gdzie on sie konczy :?: :?: :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafałs Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 moim zdaniem jest to czujnik temperatury powietrza na zewnątrz auta... masz komputer ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SataN Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 co to jest?? [ Dodano: 7 Kwiecień 08, 21:34 ] to samo od drugiej strony czuja temperatury zewnętrznej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smok Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Panowie mysle ze nie macie racji,i po co takie glupstwa piszecie?...Czujnik temperetury wyglada inaczej,a ja o ile sie nie myle(a nadmieniem ze nie znam sie na mechanice)ale gdzies juz kiedys widzialem podobny temat i wyszlo na to ze to(tez juz dokladnie nie pamietam,wiec moge sie mylic)ale ze to czujnik spryskiwaczy dysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 czujnik spryskiwaczy dysz? na czym to polega? czym wiecej wody od kół dostanie to wiecej pryszcze płynu? wyjasnij jak mozesz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz318i Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 witam koledzy <bmw_2> właśnie w tym problem że w moim autku nie ma komputera,ani tego mniejszego gadżetu co pokazuje temperaturę,i właśnie to coś mnie zastanawia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaszi Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Ten czujnik jest w nadkolu :?: :?: jesli tak to moze to jest od innego modelu takiego samego tylko ze tam ten miał kompa i był to czytnik. To zmienia postac rzeczy gdy ty jestes pierwszym włascicielam tego <bmw> dokładnie chodzi mi oto ze inny własciciel mogł cos majstrowac. Ale to tylko domysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz318i Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 czujnik jest w prostokątnym tunelu przed nadkolem,ale jak od innego to po co te przewody? jak będę na kanale to zobaczę gdzie one idą,wydaje mi się że idą do jakiejś wiązki i będzie kłopot zlokalizować :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki730i Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Panowie mysle ze nie macie racji,i po co takie glupstwa piszecie?...Czujnik temperetury wyglada inaczej,a ja o ile sie nie myle(a nadmieniem ze nie znam sie na mechanice)ale gdzies juz kiedys widzialem podobny temat i wyszlo na to ze to(tez juz dokladnie nie pamietam,wiec moge sie mylic)ale ze to czujnik spryskiwaczy dysz. dobrze gada to jest czujnik (wlacznik)podgrzewania spryskiwaczy,wlacza podgrzewanie chyba przy +5stopni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2008 W 325 TDSie składałem przód,wisiało toto na kabelku i nie wiedziałem gdzie to wrzucić. Nadkole było całe,ale tych kanałów powietrznych do chłodzenia tarcz nie było(połamane),więc przywiązałem do wiązki innych przewodów w komorze silnika. Autko sprzedaliśmy,teraz pewnie ziomkowi nie podgrzewa sprysków. :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz318i Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2008 tylko że ja nie mam podgrzewanych spryskiwaczy <bmw_4> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki730i Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 TO MUSIAL KTOS ZALOZYC ZWYKLE.KOSTKI DO SPRYSKIWACZY MASZ NAPEWNO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz318i Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 nooo kostki mam :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi