Skocz do zawartości
Wasilewski Warsztat

No i buba... popsuli mi auto :/

Rekomendowane odpowiedzi

A dokładniej to jakiś emerytowany kierowca bolidu marki skoda 125L... z podporządkowanej... wyparkował mi w boku auta. Co tam, że uciekłem z lewego pasa na prawy a z prawego już na chodnik... i tak mnie upolował.

Do roboty:

lewe drzwi przednie, lewy błotnik przedni, zderzak przedni, rozwalona fela, bije kierownicą, prawdopodobnie uszkodzony zawias i opona (a kurde zaszalałem i nowe założyłem jakiś miesiąc temu :() :/ <bmw_4> <bmw_4> <bmw_4>

Współczuję tobie. Ja wczoraj miałem ochotę wyjść i oklepać dziadka bo se Yariskę kupił a nie wie jak się jeździ. Swoją drogą SataN ty masz dużo przygód

ehhhhhh... czasami zastanawiam się czy nie wyjechać gdzieś na jakąś wyspę, rąbać palmy, zbudować z nich domek i wpier*** banany z kokosami dla świętego spokoju :lol:

Tak czy siak auto tragicznie uszkodzone nie jest, naprawi się... :) Blacharsko to niemal kosmetycznie, bardziej boję się uszkodzeń mechanicznych i walki z Warta.... szkoda zdrowia i nerwów ;)

Współczuję tobie. Ja wczoraj miałem ochotę wyjść i oklepać dziadka bo se Yariskę kupił a nie wie jak się jeździ. Swoją drogą SataN ty masz dużo przygód

ehhhhhh... czasami zastanawiam się czy nie wyjechać gdzieś na jakąś wyspę, rąbać palmy, zbudować z nich domek i wpier*** banany z kokosami dla świętego spokoju :lol:

Napadną cię piraci a potem i tak spadnie tam meteoryt i ci rozwali chatkę. Przecież wiesz że przyciągasz różne takie.

Najlepszego z okazji urodzin :party:

Co do naszych wspanialych kierowcow to panowie,po co nerwy-zdrowia szkoda.Po to wszechmogący dał nam smigla aby z nich kozystac. Itu dam kilka przykladow:

*kulturalnie redukujesz bieg,wciskasz gaz w podloge,wyprzedzasz,zajezdzasz goscia i zwalniasz do predkosci patrolowej(ty masz ubaw,a koles malo nieeksploduje z nerwow)

*zlewasz debilne zachowanie,stawiasz siebie ponad tym(wkoncu kazdy moze miec gorszy dzien czy wtope)

*hmm,tą metode sami powiedzieliscie ale powtorze.Podkreslam jednak ze to metoda na tych najgorszych co niedosc ze odwalają maniany to jeszcze są zlosliwi i aroganccy.

Zatrzymujesz goscia(co niejest zbyt trudne),otwierasz jego drzwi i tu juz tzw.Technika dowolna :)

[ Dodano: 6 Kwiecień 08, 12:10 ]

Ty,Lucyfer :wink: goscia wina wiec niemasz stresu z naprawą.Tylko jest jeszcze jedna sprawa-niezapomnij zaskarzyc goscia z OC !! Jedz na ostry dyzor(spokojnie,nawet kilka dni po kolizji mozna) z bolami gornej czesci kregoslupa.(nic im niewyjdzie wiec wpiszą niewykrywalne mikrourazy ) Zrobią Ci dokumentacje i dostaniesz bardzo pokazne odszkodowanie z ubezpieczalni goscia(na auto to jedno,a za zdrowie to drugie)A kasiora jest naprawde ciekawa.Zainteresoj sie tym,a jak nieznasz tematu to rozpytaj sie(zreszta w szpitalach sa kartki reklamujące firmy ktore pomagają w wyciągnieciu jak najwiecej)

Co do naszych wspanialych kierowcow to panowie,po co nerwy-zdrowia szkoda.Po to wszechmogący dał nam smigla aby z nich kozystac. Itu dam kilka przykladow:

*kulturalnie redukujesz bieg,wciskasz gaz w podloge,wyprzedzasz,zajezdzasz goscia i zwalniasz do predkosci patrolowej(ty masz ubaw,a koles malo nieeksploduje z nerwow)

*zlewasz debilne zachowanie,stawiasz siebie ponad tym(wkoncu kazdy moze miec gorszy dzien czy wtope)

*hmm,tą metode sami powiedzieliscie ale powtorze.Podkreslam jednak ze to metoda na tych najgorszych co niedosc ze odwalają maniany to jeszcze są zlosliwi i aroganccy.

Zatrzymujesz goscia(co niejest zbyt trudne),otwierasz jego drzwi i tu juz tzw.Technika dowolna :)

[ Dodano: 6 Kwiecień 08, 12:10 ]

Ty,Lucyfer :wink: goscia wina wiec niemasz stresu z naprawą.Tylko jest jeszcze jedna sprawa-niezapomnij zaskarzyc goscia z OC !! Jedz na ostry dyzor(spokojnie,nawet kilka dni po kolizji mozna) z bolami gornej czesci kregoslupa.(nic im niewyjdzie wiec wpiszą niewykrywalne mikrourazy ) Zrobią Ci dokumentacje i dostaniesz bardzo pokazne odszkodowanie z ubezpieczalni goscia(na auto to jedno,a za zdrowie to drugie)A kasiora jest naprawde ciekawa.Zainteresoj sie tym,a jak nieznasz tematu to rozpytaj sie(zreszta w szpitalach sa kartki reklamujące firmy ktore pomagają w wyciągnieciu jak najwiecej)

spoko... jedzie o własnych siłach, ale nie tak jak powinno, bije kierownicą niestety, nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło... i tak planowałem wymienić kilka rzeczy... część ubezpieczalnia zafunduje

co do sępienia na ubezpieczeniu zdrowotnym i ganianiu po lekarzach... nic mi się nie stało, nie mam zamiaru niczego naciągać ;) biorę pod uwagę i to, że dla dziadka to był szok spory bo chłopina swoje już przeżył, jak się uspokoił i doszło do niego wszystko po kolei to i normalny był, za to babcię.. to chętnie bym zakopał 6 stóp pod ziemią, panowie z 997 chyba też... a czemu ? :D

kilka przykładów:

- panu się nic nie stało z autem, robiłam oględziny, czemu pan policję wzywał ?!

- temu panu się nic nie stało z autem... dlaczego to niby męża wina ?!

zamknęli szyby w radioli...... "TEMU PANU SIĘ NIC NIE STAŁO Z AUTEM !!!! TYLKO LEKKO POGIĘTE I PORYSOWANE CZEMU PANOWIE ZAMKNĘLI OKNO ?!!!!"

spierd.... szybciej niż ja :roll: :lol:

[ Dodano: 6 Kwiecień 08, 12:26 ]

ehh a tak chciałem zobaczyc twoja BUME w jednym i całym kawałku :wink: moze jak zrobisz to wpadniesz na spota :) to i tak sie opanowałes jak by mi ktos wjechał w <bmw> to kolesia bym... :twisted:

dla mnie to wyjątkowe auto.. ale nadal tylko auto ;) naprawi się ;) i na 100% przyjadę :)

Co do WARTY to poczytaj jakieś artykuły o tym - jak najlepiej z nimi postępować.

Polecam parę fajnych txt z Auto Świat-u ;)

ps. o auto się nie martw, pewnie zrobisz je szybciej niż myślisz :)

Zdecydowałem się na bezgotówkową naprawę w Auto-Chip, nie zależy mi na wyciągnięciu kasy, tylko na naprawieniu auta, więc... przypuszczam, że większych problemów nie będzie :)

p.s. co do warty... z wartą nie warto :)

Nie no spoko,tylko odszkodowanie z tytulu OC za uszczerbek na zdrowiu Ci sie w pelni nalezy(tylko malo kto o tym wie-ubezpieczalnie tez dbają o to) Wiesz jezeli dla ciebie pomeczenie sie 2-3godzinki w szpitalu nie jest warte zarobienia do kieszonki 3000-6000zl(bo tyle mniej wiecej sie dostaje) to ja podziwiam.

Nie no spoko,tylko odszkodowanie z tytulu OC za uszczerbek na zdrowiu Ci sie w pelni nalezy(tylko malo kto o tym wie-ubezpieczalnie tez dbają o to) Wiesz jezeli dla ciebie pomeczenie sie 2-3godzinki w szpitalu nie jest warte zarobienia do kieszonki 3000-6000zl(bo tyle mniej wiecej sie dostaje) to ja podziwiam.

ale mi się nic nie stało... a nie mam zamiaru naginać i oszukiwać ;)

p.s. zeskanować Ci protokolik ? :lol:

heh,zamknąłem juz temat naszego iskrzenia wiec dajmy spokoj.

Podziwiam twoje podejscie ale powiem szczerze ze ja tak bym niemogl mając taką okazje na wypupczenie systemu. po prostu uwazam ze skoro ubezpieczalnie dobrze robią nas w jajo to mając podstawy prawne i okazje tez troszke na nich pokozystam.

powodzenia w naprawie

heh,zamknąłem juz temat naszego iskrzenia wiec dajmy spokoj.

Podziwiam twoje podejscie ale powiem szczerze ze ja tak bym niemogl mając taką okazje na wypupczenie systemu. po prostu uwazam ze skoro ubezpieczalnie dobrze robią nas w jajo to mając podstawy prawne i okazje tez troszke na nich pokozystam.

powodzenia w naprawie

ehhh... po prostu mi się nie chce ;) z moim szczęściem (odpukać) to i tak pewnie będę miał jeszcze nie jedną okazję ;)

Co do WARTY to poczytaj jakieś artykuły o tym - jak najlepiej z nimi postępować.

Polecam parę fajnych txt z Auto Świat-u ;)

ps. o auto się nie martw, pewnie zrobisz je szybciej niż myślisz :)

Zdecydowałem się na bezgotówkową naprawę w Auto-Chip, nie zależy mi na wyciągnięciu kasy, tylko na naprawieniu auta, więc... przypuszczam, że większych problemów nie będzie :)

p.s. co do warty... z wartą nie warto :)

a z kim warto -tylko z <bmw>

o Auto Chip :) ja tam w czwartek zostawiam swoją zabawkę :D

tak czy siak życzę szybkiego powrotu do zdrowia twojej beemce :D