Tomski Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Witam Serdecznie chcialbym sie z kims zabrac na spota,jesli to mozliwe z nowego dworu,moze krzyzowka ze strzegomska?Czy komus jest to po drodze ?Bo jesli nie to przyjade na miejsce Mpk albo Mpt, ale pomyslalem ze razem to razniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harry Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2008 hmmm my wsumie robimy konwuj z jednosci to mozemy leciec przez nowy dwor puzniej awicenny i jestesmy na beilanach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2008 podaj swój nr koma to sie zdzwonimy w neidziele i mozemy po ciebe wpaść. chyba że masz jużinny transport pozdro bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2008 To moze jak na nowym dworze to ustawka pod Lidlem na parkingu bo tam mozna spkojnie sie zatrzymac bo na krzyzowce to raczej lipa z zatrzymaniem jadac taka iloscia aut.Ja tez tam podjade tylko dajcie znac czy pasuje ta miejscówka???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Ja bede kolo 18tej pod Futurą / Factory jak cos to Tomski daj znac to podjade po Ciebie :wink: Ewentualnie podjade pod lidla jesli juz macie konwuj ustawiony ? bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harry Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2008 no mamy ustawiony konwuj o 18 sie spotykamy czyli kolo 18.30 powinnismy byc na ND Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SataN Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2008 WitamSerdecznie chcialbym sie z kims zabrac na spota,jesli to mozliwe z nowego dworu,moze krzyzowka ze strzegomska?Czy komus jest to po drodze ?Bo jesli nie to przyjade na miejsce Mpk albo Mpt, ale pomyslalem ze razem to razniej Kurde a ja znowu nie przyjadę bo mi dziadzia zrobiła wjazd skodą w bok auta p.s. na stopa to nie wolno zabierać ! w zeszłym roku służbowo jechałem do kudowy, zabrałem jakiegoś znajducha... i mi fajki zaj**** menda ! :lol: :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaszi Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Czyli tak jak harry napisał jestesmy na ND o 18.30 <bmw_2> Tomski bedziesz miał w czym wybierac jaka BETA chcesz jechac :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 To co czyli ustawiamy sie pod lidlem <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaszi Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Widze ze tak pasuje wiec pod lidlem na parkingu <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Dobra to na parkingu pod lidlem o 18.30.Dziekuje bardzo.Dozobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi