Krzychu_88 Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 czy wie ktoś może jak podłączyć nie oryginalny alarm w e34 żeby otwieranie na pilota współpracowało z oryginalnym zamkiem centralnym?? z góry dzięki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DIEGO E30 Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Witam miałem cos takiego robic tylko ,że ja założyłem alarm ,ale nie mam centralnego zamka.Musisz dostac sie do sterownika zamka i tam podłączyc przewód od alarmu.Dokładnie nie wiem jak ponieważ w trakcie zakładania oryginalnego zamka dałem sobie z tym spokój i mam tylko sam alarm.Moje pytanie to czy masz instrukcje od alarmu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu_88 Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 mam instrukcję i już sobie poradziłem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YontecK Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Witajcie!!! Krzychu_88 to teraz jakbys jeszcze napisal jak sobie poradziłes to by juz bylo ekstra i dzięki temu ludzie majacy podobny problem beda mogli go rozwiązac dlatego że Ty napisales jak a propos tematu to wydaje mi się ze najlepiej zamontować centralke pod tylną kanapa bo tam tez znajduja sie wszelkie sterowniki od zamkow i szyb. Pozdrawiam <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu_88 Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2008 centralka jest pod tylna kanapą. odciąłem niebieski i biały kabel wychodzący z oryginalnej centralki na siłowniki i podłączyłem pod wyjścia nowej centralki. i działa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi