Alaszi Opublikowano 31 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 Jest to zlot organizowany nie przez Maxbimmera :!: :!: stronka zlotu. http://www.cult-style.de/ o zlocie dowiedziałem sie od znajomego ze stronki http://vwzone.pl/forum/viewtopic.php?t=28154 to jest tylko jako ciekawostka :!: :!: :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harry Opublikowano 31 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 no zlocik musi byc syty tylko to zlot VW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaszi Opublikowano 31 Marca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 Nie tylko VW to nie jest "markowy" zlot kazda marka mile widziana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harry Opublikowano 31 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 hmmm ja bym sie wybral ale tak samemu to troche lipa przydalo by sie wiecej aut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 31 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 chyba się wybiorę, bo mam tylko kawałek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harry Opublikowano 31 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 to mamy pierwszego chetnego to tazunio jest nas juz dwuch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaszi Opublikowano 31 Marca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 hmmmm. juz moze 3 chociaz jest troche km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 31 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 patrząc po fotkach olbrzymia przewaga stajni VW, kilka Beemek... pojadę swoją będzie więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowa Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Marnie z tymi beemkami na palcach jednej ręki można policzyć same vw, ałdi, łople, a nawet trampków było chyba więcej <bmw_4> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 to może zbierzemy ekipe i pojedziemy zwiększyć liczbe pojazdów marki <bmw> BMW <bmw> ?? Ja jestem jak najbardziej za happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Można spróbować się zgrać <bmw_1> Jak na weekend będzie pogoda, to wyprowadzę Beemkę na spacer do Niemiec i obczaję to lotnisko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KUDLATY Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Po zdjeciach widac niezły teren ale bardzie zlot jest dla VW niz dla <bmw> :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi