Gość skasuj Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 Chodzi mi glownie o takie odpowiedzi jak : A) Ile mam czasu od oplacenia akcyzy , na dalsze oplaty ... B) Gdzie mam wplacic oplate za recycling : | C) Ewentualnie jaka moze byc kara za przetrzymanie acyzy od dajmy na to grudnia do teraz ? ( jezeli bedzie mniejsza od recyclingu , trzeba bedzie chyba przepisac umowe :mrgreen: ) D) Ma ktos znajomego w urzedzie ? Jak mam isc do tych starych lampucer to az we mnie sie goraczka gotuje : [[ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk325e36 Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2006 To że kupiłeś auto w zeszłym roku to pikuś bo mogłeś kupić wcześniej a przywieżć go dopiero teraz bo mógł się popsuć przecież i mógł trafić do polski dopiero teraz no chyba że przegląd robiłeś już w polsce wcześnie to zmienia sprawę. :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2006 Spoko spoko , juz sobie poradzilem ... : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi