BUMMER Opublikowano 28 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 Witam. Potrzebuje kupić nowe świece do BMW 730i e32 z silnikiem M30. Napiszcie jakie świece najlepiej kupić i jakie firmy. Mam do wyboru (NGK,lub w serwisie BMW orginalne świeczki. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BatonMW Opublikowano 28 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 NGK-ZGR 5 A,Bosch-W 8 LCR. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Predator Opublikowano 3 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 Powiedzcie Koledzy jaki odstęp powinien być między elektrodami dla silnika 3.5l ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 3 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 Ja poleciłbym NGK.Są dobre.Sprawdziły mi się w moich dwóch E34,teraz śmigam E39 i też nie mam z nimi żadnych problemów. <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi