WNTcoupe Opublikowano 27 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 co to są za elementy: jest to zamontowane w zegarach układ zabudowany jest w takiej kostce i jeszcze takie rzeczy od czego są : od czego są te wtyki ,jedna na bak szła do małej puszki przykręconej do obudowy filtra od strony alternatora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 27 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 witka na 2 focie to moim zdaniem jest filtr paliwa a reszty u mnie niema .Na 3 to jakiś czujnik albo zawór podciśnieniowy to po lewej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiosl Opublikowano 28 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 ni bardzo masz te zdjęcia ale nic... pierwsze 2 foki to masz pamięc do zegarów +obudowa potem chyba był filtr paliwa te kable z 2 ostatnich fotek to raczej cięzko powiedzieć po srodku miałeś chyba zdjęcie gniazda z pinami. [ Dodano: 28 Marzec 08, 01:43 ] a nie masz czasem gazu w aucie"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WNTcoupe Opublikowano 28 Marca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 mam gaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiosl Opublikowano 28 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 widziałem już rózne kombinacje z gazem łacznie ze zdemontowanym silniczkiem krokowym itp. wtyczki wygladają troche jak od krokowego i przepływki...wżuć może zdjęcia całego silnika to popatrzymy co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WNTcoupe Opublikowano 28 Marca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 proszę nie od przepływki nie jest żaden z nich bo od przepływki mam podpiety. kupiłe następne zegary i tez nie chodzą gdzie mogę terasz szukać przyczyny,, jakieś przekazniki może są ?? jak tak to gdzie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 28 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 1. ukł "mówiący" zegarom jaki masz silnik 3. filtr węglowy z odpowietrzania baku - ekologia 4. złącze komputera a te wtyczki tak to ciężko powiedzieć........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WNTcoupe Opublikowano 29 Marca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 a ma ktoś może do sprzedania taki układ od silnika M10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 30 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Witka jaki układ ? . WNTcoupe, wpadnij na spota to sie zobaczy dokładniej a i może cosik się porówna <bmw_1> [ Dodano: 31 Marzec 08, 00:07 ] Hejka 4 fota jest to podciśnieniowy elektryczny zawór przełączający co ? to nie wiem ale tak napisali w książce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi