Pershing Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 Podobno tak ma wygladac BMW M4 , co Wy na to ?? moim zdaniem bardzo ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 hmmmmmmmmmm przód za bardzo japończyka przypomina :evil: :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 całkiem niekiepska :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bob Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 zaczynam odkladać kase :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pershing Opublikowano 13 Lutego 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 To zdjęcie to najprawdopodobnej photoshop (widać po felgach) , ale gdyby tak naprawdę wyglądała M4 to by było fajnie. Auto ma mieć silnik V8 i moc 400KM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pi3s Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 tez slyszalem ze ma miec V8 i 400km.. az strach pomyslec -> jeszcze niedawno taka moc zarezerwowana byla dla M5! Zastanawia mnie tylko jedna rzecz: CZEMU M4???? przeciez to jest 3-ka? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boeing732 Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 polecan magazyn motoryzacyjny ,,Motor" jest ciekawy artykuł o BMW wizja do 2010 jakie modele maja sie pojawic na rynku jet duzo nowosci i zmian polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
REKIN-E28 Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 Powiem wam ze czuje ze bmw zacznie schodzic coraz bardziej w dol Jakby nie mogli zostawic stalych seri czyli 3, 5, 6, 7, a teraz zaczna wciskac jakas 4 cholera wie czy to blizej 5 czy 3 coraz mniej mi sie to zaczyna podobac aczkolwiek ladne auto . Wedlog mnie powinna to byc M3 a nie jakies kombinacje . Niedlugo jeszcze wymysla odpowiednik Mercedesa A klasy jak znam zycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 Witam. Znalazłem to samo zdjęcie , i tam było napisane że tak może wyglądać M3 a nie M4 http://www.e90post.com/forums/showthread.php?t=11959 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 wyglada niezle..pewnie tez nizle warczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 M3 bedzie, jak i M4 M3 to bedzie BMW serii 3 M-Power, ale w wersji limusine (czyl isedan 4 drzwiowy). A M4 to BMW serii 3 M-Power, lecz w wersji Coupe. Nie wiem co z Cabrio, na razie nic nie slyszalem :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
REKIN-E28 Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2006 dla mnie autko spoko ale pomysl seri 4 to dla mnie kupa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCO Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2006 Autko naprawde ladne.... Tylko szkoda że na razie nie w zasiegu finansowym jak trafi na rynek.., Pozdrawiam <bmw> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2006 Spoko , jak bede miec 60 lat moze juz nazbieram na nia ... :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łazik Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2006 a mi się nie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi