Rybka318is Opublikowano 23 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 Witam.W moim autku zaczął wariować klakson.Tzn. jak tylko oprę mocniej rękę o kierownice to sam trąbi,podobnie przy manewrach na skrzyżowaniu czy parkingu.Wypiąłem bezpiecznik ale muszę się z tym jakoś uporać.Nie bardzo wiem jak się do tego zabrać bo mam AirBag.Może ktoś miał podobny problem :?: .Poradźcie coś uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek44 Opublikowano 24 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Pomozcie ludzie Rybce do diaska. Co wy jacys zapici ostatnio czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybka318is Opublikowano 26 Marca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Slawek44 dzięki za wsparcie uklon_bmw HELP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 26 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Ja bym to po prostu rozebrał i luknoł co jest tego przyczyną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybka318is Opublikowano 26 Marca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 No najprościej,ale nie wiem jak się do tego zabrać z powodu tej poduchy powietrznej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszek Opublikowano 26 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 witam od spodu kiery masz dwie śruby na imbusa ,ale lepiej sam tego nierób bo bardzo łatwo spartolić mi mechanik odkręcał kiere i popsuł (nie będe pisał gdzie bo dalej tam robie autko tylko bardziej uważam kto robi) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybka318is Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2008 SPOKO,ale niech ktoś doradzi jak się za to zabrać tak we własnym garażu bo do serwisu zawieźć to nie jest problem.!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2008 <bmw_2> dostałeś rade od Leszka a wybór należy do ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SataN Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 SPOKO,ale niech ktoś doradzi jak się za to zabrać tak we własnym garażu bo do serwisu zawieźć to nie jest problem.!!! nie rób tego sam, bardzo łatwo uszkodzić taśmę od poduszki powietrznej... jak nie wierzysz spytaj borsuka czy warto było samemu coś w kierze majstrować... no ale borsuk to akurat jak bozia dawała rozum... to się nie załapał, z urodą to podobnie... i cholera wie czego jeszcze mu brakuje :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xjimx Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Witaj <bmw_2> Mialem w swojej e36 taki problem, mialem kierownice trojraminna z airbakiem. U mnie wystarczylo odkrecic srubki i zailzolowac glowki od spodu *czyli od strony gwintu to mi pomoglo i klakson dzialal prawidlowo (jakas podkladka plastikowa pomoze) uwazam ze nie jest to skomplikowane i kazdy kto ma jakies zdolnosci manualne sobie z latwoscia poradzi. <bmw_1> No i pozdrawiam xjimx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybka318is Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2008 dzięki <bmw_2> ,to jutro spróbuje się za to zabrać [ Dodano: 22 Kwiecień 08, 15:03 ] xjimx miałeś rację,na jednej ze śrub buła uszkodzona ta oryginalna uszczelka.Zaizolowałem i problem zniknął. Wielkie dzięki za pomoc <bmw_2> <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi