wrota Opublikowano 23 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 witam zapaliła mi sie lampka kontrolna wtrysku i nie chce zgasnąć nawet przy jeździe, jaka może być przyczyna, jeszcze mam pytanie czy ktoś mógłby wysłać mi książke serwisową do bmw serii5, moje autko to bmw 524td, twrocinski@wp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rychu1976 Opublikowano 23 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 M <bmw_1> ożesz mieć wodę w filtrze paliwa. Ja mam książkę sam naprawiam BMW 524 td a BMW 524 td już nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrota Opublikowano 23 Marca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 sprawdze filterek a najlepjej wymienie bo itak to miałem zrobić, jaka interesuje cie cena za książke?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rychu1976 Opublikowano 24 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 sorki pochwaliłem się za wcześnie książka pojechała chyba z autem bo jej szukałem i jej nie ma. a co do filtra paliwa od spodu masz odstojnik wody odkręć go i woda wypłynie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrota Opublikowano 26 Marca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 wylałem z filterka i jest ok dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rychu1976 Opublikowano 27 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 to cieszę się że pomogłem <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi