elmo0104 Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2006 Witam mam problem... e moim e36 swieci sie kontrolka(najprawdopodobniej)od klockow...klocki sa dobre wszystkie... sprawdzilem... przwody na nich tez nie wypadly ani nic...byłem w serwisie. Podłączali KTS-a (bosh) i nie znalazlo nic. Mozna jakos samemu sobie z tym poradzic tylko bez wyciagania zarowki od kontroliki:P ewentualnie ten program do diagnozy CarSoft 3.4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki730i Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2006 system kontroli klockow nie jest diagnozowalny. dopiero po 2003 jest odlacz czujiki i zewrzyj druciki. jesli to nie pomoze to musisz szukac po koleji po drucikach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo0104 Opublikowano 13 Lutego 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 no tak ale do czego mam zewrzec skoro jest tylko jeden no a do masy chyba bedzie zle bo wlasnie na tej zasadzie on dziala ze jak sie klocek zuzyje to "czujnik" (kawalek oplastikowanej blaszki) trze o tarcze...no nie wiem... heh jak zle mowie to poprawiajcie mnie...ale wydaje mi sie ze taka zasada jest <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid325 Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 Witam w mojej do klocków idzie dwa przewody i są skręcone razem ze sobą i kontrolka nie świeci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki730i Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 W kazdej beemce ida dwa kabelki do czujnika, tak wiec jak sie je zewrze to nie swieci kontrolka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Levik Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2006 Hej w mojej BMCE kontrolka się nie swieci a klocki sa takie se! Wymienic klocki za wczasu czy poczekać aż się kontrolka zaświeci? Co o tym myślicie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pi3s Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 kontrolka pokazuje za niski stan plynu hamulcowego na skutek zuzycia klockow.. jezeli klocki sa ok to sprawdz plyn. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi