el_banano Opublikowano 21 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 Mam pytanie. Jak rano odpalam autko nie zawsze chce odpalić za pierwszym razem, raczej staje sie to dopiero za ok 10-ą próbą, nie wiem co to moze być. taki problem jest tylko jak w nocy jest ok zeraz stopni lu mniej!! osoba od której kupiłęm auto powiedziała mi że to przepływomierz:/ A co wy o tym sądzicie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Opublikowano 21 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 Ja zanim kupiłem mojego TDS od znajomego, były podobne objawy. Mianowicie przy zimnym silniku miał problem z odpaleniem. Okazało się że 3 z 6 świec żarowych były do wymiany, wymienił wszystkie i teraz autko nawet po postoju dwudniowym pali z półobrotu przy -10. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 21 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 też raczej stawiam na świece, sprawdziłbym je w pierwszej kolejności [ Dodano: 21 Marzec 08, 21:09 ] w twoim przypadku już jedna może robić takie problemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 21 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 w tds na pierwszy ogien zawsze ida swiece zarowe przy złym odpalaniu na zimnym silniku! dalej to juz trzeba troszke wnikac sprawdzic kompresje itd.! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 21 Marca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 no właśnie świece były wymieniane 3 miechy temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 21 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 ale po wymianie swiec było ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaszi Opublikowano 21 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 Przed zakupem Ty je wymieniałes czy osoba od której kupiłes autko :?: :?: jesli nie Ty to warto sprawdzic osobiscie :!: :!: :!: <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Opublikowano 22 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Sprawdź świece, ktoś już pisał na forum że wymienił świece na no-name i po 2-3miesiącach musiał je znowu wymieniać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas81 Opublikowano 24 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Zgadzam się z przedmówcami, pierwsze co trzeba zrobić to sprawdzić świece :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi