Savil Opublikowano 21 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 Jakie waszym zdaniem jest najlepsze BMW?? (w normalnej cenie oczywiście). :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harry Opublikowano 21 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 e36 coupe 1,8 is Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaszi Opublikowano 21 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 dobre pytanie ale jakies takie bez celu zalezy na co trafisz mozesz kupic bunie za niezła kase ale tylko z wizerunku (pod maska nic) albo odwrotnie musisz spojrzec na model swojej wybranej <bmw> np. e30 lub e36 tym sie nie sugeruj inne modele tez sa <bmw> wiec jak mozesz podaj swoje wybrane modele <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 21 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 wiec jak mozesz podaj swoje wybrane modele alo kwote ktora ewentualnie dysponujesz dla mnie najlepsze beemki konczyly sie na seriach e30, e32, e34 auta z charakterem dalej to sama elektronika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 21 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 u mnie od zawsze to było 325 e30 cabrio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 21 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C4656809 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 21 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 (w normalnej cenie oczywiście) :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 21 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 ja polecam oczywiscie e34 jest komfort jazdy i silnik oczywiscie odpowiedni najlepiej 3.5 :wink: radosc z jazdy jest duzo i to jest auto z dusza! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Savil Opublikowano 21 Marca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 Narazie jeszcze nie dysponuje żadną kasą bo nie mam prawka [ Dodano: 21 Marzec 08, 21:21 ] No to Kosa żeś tera dowalił z tą bunią cena powala :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kresek Opublikowano 24 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Zgadzam sie z tazunio. e-30 cabrio 325i. na szczescie e30 cabrio jest teraz tylko swap z 320 na 325 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zietar Opublikowano 24 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 E30 cabrio, kolor - czarna perła, czerwony dach, felga 215*45*16 i do tego zglebowana w konkrecie!! A do tego silniczek od M3 3.2. UUUUUUUUUEEEEEEEEEE mam nadzieję że jak wrócę do PL to taką stworzę <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaspri84 Opublikowano 24 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 A ja zostane przy swoim Za rozsądne pieniążki mozna dorwac E32 w fajnym stanie i max.opcji(nowe furki czesto niemają tyle bajerow) Jako ze to autka z najwyzszej polki to o wygodzie niemusze sie wypowiadac.Szybkie ,malo awaryjne,a jeszcze jak sie dopadnie jakąs topową,usportowioną wersje jak Ac.S czy Hamman to czego wiecej chciec 8) Choc moim marzeniem(do spelnienia ) jest E34 M5 Ceny powoli osiągalne,tylko eksploatacja droga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rookie Opublikowano 24 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 .......... BMW 850 !!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu Opublikowano 24 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 <bmw> E32 mega komforcik za możliwą cenę :wink: Moja następna bunia to 730 lub 735 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiosl Opublikowano 25 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 E 30 + silnik 3.0 albo 3.5 :)kumpel miał coś takliego + pełną szpere...i "jezdziło" cudownie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FeelDy Opublikowano 25 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 E30 coupe kolor może zostać ten co mam do tego 2,5 L (i kasa na wachę) ładna felga z rantem (nie przesadzona np 17") dobre car audio + wygłuszenie (co by ładnie grało dało sie słuchać i zostało kawałek bagażnika) , bez skóry(do mnie nie dociera) i najważniejsze dla mnie ... z wyposażenia : klima , elektryczne szybki , zero kompów . W jednym zdaniu - śliczna i funkcjonalna !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sigeh Opublikowano 27 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Ja z wygladu to preferuje cos takiego jak Swap ma w avatarze no cudo, czarna, ladna fela i nic wiecej dodac.... Moim zdaniem jezeli jestes, a moze raczej bedziesz, kierowca to na poczatek polecam cos z nie duzym silnikiem, sama moc cie nie zabije ale.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 E34 535 lub E32 735 ewentualnie 750(jak ktoś ma swój CPN) :mrgreen: Te dwa modele są dla mnie najlepsze. E30 owszem do polatania boczkiem,bo świetnie to robi,ale tak na dłużej to E34,E32, najchętniej z lat 88-93. Później niestety to już nie to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pershing Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Dla mnie takim autem jest E36 318TDS , dlatego że po 1 można ją dostać w przystępnej cenie , po 2 jest jak by nie patrzeć najbardziej ekonomiczna z tego całego interesu a po 3 nie jest jeszcze taka stara , a co za tym idzie zjechana jak większośc tych waszych klasycznych i "prawdziwych" BMW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wera Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 moze nie najlepsza ale wedlug mnie kozak 8) chciala bym taka :roll: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi