Wiewióra Opublikowano 20 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Z okazji zbliżających się Świąt Wielkanocnych życzę BeeMkoWioczom dużo zdrówka, pogody ducha, smacznego jajka, mokrego dyngusa. Mazurków dwie tony, jajek jak balony, kiełbasy wędzonej- dużo chrzanu do niej, słońca wiosennego, uśmiechu promiennego. Milutki baranek co ma złote różki pilnuje pisanek na trawce z rzerzuszki. Oby zdrowie dopisało i jajeczko smakowało, by szyneczka nie tłuczyła, atmosfera była miła. Niech to będzie czas uroczy, czas cudownej Wielkanocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FeelDy Opublikowano 20 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 to ja sie dorzucam do życzeń :party: bmw_beer !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 20 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 udanych świąt z jajem :party: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 20 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 udanych świąt z jajem :party: i smacznego karpia :party: happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asik Opublikowano 20 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Również życzę wesołych świąt, smacznego jajka i mokrego dyngusa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Girmix Opublikowano 20 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Mokrego dyngusa w okolicach jajek życzę wszystkim <bmw_1> wesołych świąt!! :party: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaszi Opublikowano 20 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 <bmw> Żeby pełne były miski i krociowe wasze zyski, żeby plany zawodowe były nader brawurowe, żeby w domu była zgoda, w pracy słońce i pogoda. A przede wszystkim Udanego uciekania W dniu "wielkiego lania" <bmw> wesołych świąt!! :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madziulka Opublikowano 20 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 ja także sie dołanczam Pogody, słońca, radości W Niedzielę dużo gości W Poniedziałek dużo wody - to dla zdrowia i urody Dużo jajek kolorowych Świąt wesołych, no i zdrowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harry Opublikowano 20 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Mówi zając do baranka, jaka piękna ta pisanka, wtem z jajeczka wyszła kurka, nastroszyła swoje piórka, Teraz biega, głośno krzyczy, że WESOŁYCH ŚWIĄT WAM ŻYCZY!! !! :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duchu Opublikowano 20 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Takze zycze wszystkim Wesołych Swiat, i wogole szczęscia i czego dusza zapragnie <bmw> a i zeby w poniedziałek brygady z wiadrami ładnie umyły Wasze BMki <bmw> ale z umiarem oczywiscie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 22 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Z okazji Świąt Wielkanocnych: miłości, która jest ważniejsza od wszelkich dóbr, zdrowia, które pozwala przetrwać najgorsze. Pracy, która pomaga żyć. Uśmiechów bliskich i nieznajomych, które pozwalają lżej oddychać i szczęścia, które niejednokrotnie ocala nam życie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszek Opublikowano 22 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Witam wszystkich klubowiczów! Zdrowych i Wesolych Świąt oraz wesolego zająca i mokrego dyngusa! Ja już się pogodziłam z Leszka BUNIĄ ! Jak narazie żyjemy w zgodzie.!!!!! Moje kochanie powiedziało że remont będzie kosztował okolo 2800PLN. KOCHAM GO BARDZO!!!!!!!!!!!!!! Oczywiście mojego Leszka! Dlatego zgodziłam się na remont i nowe alufelgi !!!!!!!!!!!!!!!!!!. Mam nadzieje że spotkamy się w Karpaczu. Miłej i owocnej nocy!!! Jagoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafałs Opublikowano 22 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Wszystkiego dobrego, dużo zdrowia, szczęścia i wymarzonego BMW dla każdego <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi