Rafałs Opublikowano 19 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 Witam serdecznie Mam pytanie ... wie może ktoś co oznacza numer błędu 5 i 16 w AIR BAG . Dzięki <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 19 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 znalazłem coś takiego: SRS 3 (1993-98) CODE DESCRIPTION OF MALFUNCTION 5 AIRBAG IGNITION CIRCUIT - PASSENGER SIDE - DEFECTIVE 12-16 SRS CONTROL UNIT INTERNAL DEFECT (See fault code 76-77.) 76-77 SRS CONTROL UNIT INTERNAL DEFECT - DEALER REPLACEMENTONLY - Delete fault stored in memory. Operate vehicle for 5 minutes. Ifthe fault re-occurs, the SRS Control Unit will need replacement. Thiscode is also associated with low battery voltage Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafałs Opublikowano 19 Marca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 zrobimy tak wyjmę dwa fotele, sprawdzę wszystkie połączenia i na następnym spocie sprawdzimy jeszcze raz :wink: Dzieki za pomoc <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SataN Opublikowano 19 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 zrobimy tak wyjmę dwa fotele, sprawdzę wszystkie połączenia i na następnym spocie sprawdzimy jeszcze raz :wink: Dzieki za pomoc <bmw_2> czujka airbagu w e36 jest chyba tylko w fotelu pasażera, w kierowcy niet... przynajmniej tyle się dowiedziałem jak spawałem fotel i w sumie to by się zgadzało;) no chyba, że kontrolka niezapiętych pasów ma na to wpływ (teoretycznie powinna bo przy odpiętych pasach poducha nie powinna wywalić), ale jeśli by nie działała to świeciłby ci się ten sraluch na desce rozdzielczej, nawet przy zapiętych pasach (jeśli coś nie łączy) więc to raczej nie to pod lewym fotelem czy w lewym fotelu znajdziesz za to taką dodatkową kostkę powiedzmy niewiele mniejszą od paczki fajek i to jest od airbagu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafałs Opublikowano 20 Marca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Dzięki jak tylko powróci wiosna to się tym zajmę ... <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi